|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#32 |
VIP Member
|
![]()
Goran Zivkovic je miksao,ja sam bio asistent. Smiksano je za 3 i po sata,sto je Aleksandru kostalo 122,5 Eura. Meni licno je drago da je neko iz ove rupe od drzave uspio da uzme nekakvu nagradu napolju,makar bila i za najbolje skuvane virsle. Ne ljutim se,ovaj posao radim 10 godina,i da sam se emotivno vezivao za pjesme i ploce koje sam radio,imao bi 4 cira na zelucu i 8 na dvanaestopalacnom crijevu,jer mislim da je 98% toga sto sam uradio tesko smece...
Vracu,bio mi je Mili prije neku noc u studiju,sa CD-om Ane Nikolic. Koliko si zadovoljan svojim miksevima i masteringom toga? |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]() ![]() Zezam se, naravno, da ne budem pogresno shvacen ![]() ![]() A iskrene cestitke i tebi i nadam se da ce biti jos ovakvih dogadjaja... @Dule_S -To sa korenima cemo lako da reshimo kad upadnem naoruzan u studio i zamenim ti text one pesmice pod pretnjom oruzja... bice umesto "...vodi me u Diznilend...", "vodi me u Pejkovac...", a mozemo i gitare da zamenimo rifovima na frulicama, pa da nam na svom primeru pokazes kako se poshtuju koreni ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#34 |
Pro Member
|
![]()
Cestitam joj ! konacno je uspela
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Pro Member
|
![]()
@Dushan_S
Naravno. Da nije tako, ti ne bi ubacio da ti prva melodija u Aritmija Kiss-u bude *** modus. ![]()
![]() |
#37 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#38 |
Pro Member
|
![]()
... sa branika, ... do delte Misisipija.
![]()
![]() |
#39 |
VIP Member
|
![]()
Vracu,bio mi je Mili prije neku noc u studiju,sa CD-om Ane Nikolic. Koliko si zadovoljan svojim miksevima i masteringom toga?[/QUOTE]
A ti?. Ana je odusevljena (to je najvaznije!) Jer je ONA htela (i platila) da se PONOVO urade miksevi kad je cula mikseve iz Pinka! A i Mili je zadovoljan, sto je isto vazno. Nisam smeo da presviravam i menjam zvukove (a trebalo je), samo sam nasekao sve da je u ritmu (!? nista nije bilo u tajmu i kvantizovano!!!!) i promenio i doradio bubnejeve na 7 stvari. Bice jedan original miks iz Pinka, pa ce moci da se lepo uporedi kad izdje CD. ![]() Sve uvek moze da se radi u nedogled i da se svaki put popravlja za po 2-3 %, ali da li treba? Bilo je vise presudnih faktora. Kad se uporedi sa prvobitnim miksevima ovo je nebo i zemlja (vazi za 8 pesama). Ima dobrih pesama na albumu, ali ima i losih! Sve u svemu, ja sam happy bunny! PS Prvi set mikseva je bio top (po meni)..onda se trazilo (posle mesec dana!) da se vokal pojaca mnogo i po meni to je narusilo sliku puno, ali bitno je da je klijent zadovoljan!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
VIP Member
|
![]()
BRAVO, Alexaaaaaaaaaaaaaa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Aleksandra Radovic 2009 | Geronimo | Audio Produkcija - Tehnike | 26 | 17-10-2009 08:25 PM |
Katarina Kovac - Streets of Mine | Almond | Promocija radova | 40 | 12-04-2009 10:56 PM |
Aleksandra Kovac Album | DaBear | Audio Produkcija - Tehnike | 17 | 11-10-2006 11:47 PM |
Aleksandra Radovic, album | OFF | Razno | 13 | 30-09-2006 04:58 PM |