|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Senior Member
|
![]()
Mozda su ga se naprodavali koliko su mislili i mozda pripremaju nesto novo, a ovaj stari "daju" u siroke narodne mase. Ipak im je to dobra reklama.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Pro Member
|
![]()
Probah ga, i definitivno je najbolji softsim, bolje mi radi od GR2, manje sinteticki. Sve do većih količina distorzije je ok, ali higain... Korz presete sam samo pro?ao i nisu ba? za odu?evljenje, a čačkao sam ovako dobio neki rezultat, i mo?da neko layer-ovanje različitih karaktera da ne?to ?to je onako. Ali definitivno se NE PONA?A blizu high gain pojačala. Odmah u startu nema dovoljno gain-a. Ne zato ?to sam manijak pa mi treba ?to vi?e distozije nego, kada se gain svuče na nekom pojačalu kakva su emulirana ovde na pola (i ?to je crnjak i na POD-u) dobije se dovoljno distorzije, ali definicija, a kad se doda jo? malo ton počinje da peva za solo. Ovde na 12 sati nema ni pola od potrebnog gain-a a kad se doda dovoljno, zvuk postaje nekako nekontrolisan i fuzzy, a solo gitare zvuče kao flauta kroz distorziju. Takođe se ne pona?a specijalno prirodno, nego kao distorzija pedala kroz EQ i simulator kutija.
Al ajd, mislim da bih mogao da snimim neku poluprljavu ili clean gitaru sa njim, i ostavim za album, bez ikakve frke. Ima manje tog nekog kartonskog momenta nego GR2, i definitivno je mnogo mnogo bolje od prvog amplitube-a.
![]() |
#33 |
Pro Member
|
![]()
Eto moje prognoze su se obistinile:RAZBIJEN JE!!!
Kakav glup potez iz IK-mlatimudie,ko zna mozda nam spremaju trojku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Junior Member
|
![]()
imam ja amplitube 2...., ******..., malo nije optimizovan , srce dosta..., malo je bolji zvuk..., njshta sad to ekstremno nije novo ..
/moderator izmenjeno zbog pravilnika o pirateriji www.rumski.com/forum/showthread.php?t=7939
so long and thanks for all the shoes Last edited by lesha; 22-11-2006 at 10:06 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Member
|
![]()
Dalo bi se nesto izvuci od dvojke kombinacijom dva ampa i kabineta. Evo jedan test snimak - link
![]() |
#36 |
Pro Member
|
![]()
Ej, nemoj da se ljuti? (kao vidi sad ovaj ?to me polio kakom), ali u čemu je trip sa ovim snimkom? Zvuči kao da svira? ritam gitaru na neck magnetu, ili kao da ne?to drugo nije u redu sa gitarom. Kako ide? u karticu?
![]() |
#37 |
Member
|
![]()
Pa vec kad si spomenuo imam 5 way svic i u donjem polozaju mi je signal skroz slab a na gornja 4 je OK. Otvarao sam straga gdje je svic i cini se sve u redu... Mozda nest nije uredu sa magnetom
![]()
![]() |
#38 |
Member
|
![]()
..idem direktno u kartu (M-audio FW 1814)...
![]() |
#39 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Najvise mi se svidja sto kada sviras, imas utisak da ti je kabinet tu ispred nosa, dok kod line6 simulacija imas utisak da je kabinet na par metara od tebe. Mada to nista ne znaci dok ih ne postavis u matricu i vidis kako se ponasa u klincu sa ostalim instrumentima, mozda nestane i pojede ga matrica ... dzaba mu onda bolji zvuk na solo slusanju. Ako si recimo probao Waves GTR, on odlicno leze u matricu, al badava kad zvuci sugavo. Jedna od vecih mana AT2 je ta sto prosto prozdire procesor. Ja imam bartona 2500+ i 1gb rama, i jedva mogu da ga insertujem na 3 kanala u nuendu sa nekim umerenim presetom (latencija na 8ms). Ako hocu da insertujem na 4 kanala moram da podignem latenciju na nekih 15ms, a tada mi vec smeta kasnjenje. Procesor mi je tada na preko 80%. Malo je to mozda i do toneport-ovog asio drivera, jer njega koristim kao DI za AT2, ali procesor na 85% za cetiri kanala je previse. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
Quote:
![]()
![]() |
![]() |