|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
Quote:
![]() |
![]() |
#32 |
Moderator
|
![]()
Zarad istine na ovom Forumu ostao sam dužan jednu ispravku... album se zove UNCA FIBRE.
Sorry...
![]() |
#33 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
hm, mo?da sam ja pristrasan, ali ovaj album mi se sviđa...ne sve pjesme, ali ima par od kojih se naje?ih....to smatram uspje?nim albumom. Da ne govorim o dobroj svirci i svemu ?to to donosi....opet čujem muziku, instrumente...mi smo mnogo otupjeli od ovog turbofolka u k****
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | ||
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
Quote:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Pro Member
|
![]()
Album je dobar (preslusano x3). Kako to znam? Pa, nisam pokusao da se izbodem viljuskom. To je dovoljno za pocetak.
Ima par lepih momenata. Recimo na "Oslobodi me", Boki Milosevic kao "gost", barem sam to prvo pomislio kad sam cuo. "Sebi dovoljna - mix", neko je ranije spomenuo Nik Sloter-a (hawaii sound). "Zavezanih ociju" i "sitar", i "jbt, nisi lud". E sad, ne mogu da prokomentarisem da meni u pesmi "Andjeo u tebi" i deo "Don't give up" ima itekako logike u odnosu na pesmu. Cak pesma ima temu koju je malo ko obradio na ovim prostorima (niko?!?) i to odlicno, ili to ja opet nalazim smisao koji ne postoji ![]() Svirka ![]() Produkcija ![]() Pretpostavljam i imam utisak da ce ovaj album tek da se otvori dobro posle 10-ak preslusavanja. "Drage sestre moje ... nije isto bubanj i harmonika" ![]()
![]() |
#37 | |
Psiho
|
![]() Quote:
Iako nalazim da je engleski jezik daleko sofisticiraniji od srpskohrvatskog (kojeg sam uchio u osnovnoj shkoli ![]()
![]() |
![]() |
#38 |
Pro Member
|
![]()
Inace, evo je Maja:
http://www.mayaazucena.com/main.htm ![]() I wouldn't give up, that's for sure! Inace meni ne smeta to malo engleskog, i da, nekako je lepse to odradjeno na Mirakul-u, sa malo egzoticnijim jezicima. Za sada preslusano x5 ![]()
![]() |
#39 |
Junior Member
|
![]()
Preslu?ao Unca Fibre nekoliko puta, i ja odu?evljen... Čime? Pa, prosto rečeno - dobrom muzikom.
Postoje albumi koje uop?te nemam potrebu da slusam analitički, jer su pesme (i muzika i tekst) prosto toliko dobre da ih ni?ta ne mo?e nadjačati - ni produkcija, ni aran?mani, ni svirači... Gibonni je to uspeo već na Mirakulu - iskreno rečeno meni je bilo potpuno svejedno ko je svirao bubanj, bas ili gitare, jer nije to ono ?to je taj album učinilo izuzetnim... A sada je to ponovio na Unca Fibre i postavio sam sebi (o drugima da ne govorim) izuzetno visok standard, čime se po mom mi?ljenju svrstao u red najboljih evropskih autora i izvođača ovog vremena. A ?to se tiče produkcije, aran?mana, miksa i ostalog, sigurno to mo?e i bolje i skuplje i modernije i ?tagod već, ali mislim da je ovde postignuto ne?to ?to je mo?da va?nije od svega toga - prepoznatljivost, ubedljivost i identitet. Ako bi neka od pesama sa ovog albuma krenula na radiju, ja bih već po prvim taktovima muzike znao da se radi o Gibonniju! Nema mnogo izvođača, čak ni u svetu a kamoli u "regionu", koji se mogu pohvaliti ovom činjenicom... Sve u svemu, meni kao konzumentu se ovaj album veoma dopada, a kao muzičar i (s vremena na vreme) producent ili aran?er mislim da odatle mogu mnogo da naučim. Naravno to je samo moje mi?ljenje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Kupicu ti cokoladu od 300g kad dodjem u SKY za ovo ![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|