|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Mason
|
![]()
Koliko sam malopre procitao na B92, danas je priveden Branimir Djokic, predsednik udruzenja estradnih umetnika Srbije.
Izgleda da je petljao nesto sa osobama optuzenim za izvrsenje ratnih zlocina, za kojima traga medjunarodni sud pravde u Deen Hagu, tacnije, direktno sa Ratkom Mladicem, optuzenom za masakar u Srebrenici. Bilo kako bilo, nesto tu ima... B92 kaze da su mu specijalci danas pretresali kucu, a njega priveli na informativni razgovor... Inace, rec je o coveku cije udruzenje izdaje licence za muzichare... Cak, zamalo i ja da se uclanim, ali nisam hteo da pristanem da idem na audiciju i sviram "Kolaricu panicu", ili "Na kraj sela, zuta kuca" pred komisijom, a znam da su primali sve i svasta... pa i one kojima je najvece umece pustanje midi fajla... do duse, nekima su pricali kako "treba malo da rade", ali ipak su ih uclanjivali, verovatno da bi uzeli novac od clanarine... Inace, postoji i drugo udruzenje, koje zovem "ono Dragoljubovo", nisam upucen, ali mi je simpaticnije... sad, neznam da li i oni imaju prava da izdaju licence i koliko su one vazece... jedni kazu jedno, drugi drugo...
http://www.facebook.com/idekius Last edited by idekius; 05-05-2006 at 08:30 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|