|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 | |
Moderator
|
![]() Quote:
http://www.sae.edu/ pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#32 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
..i majke ti, sta to kazu studenti za Dr. Dra?...mnogo strog, garantovano... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Senior Member
|
![]()
Dr.Dra??Jel rec o coveku koji je producirao Marcelov album "Puzzle shock"??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
MAO
|
![]()
dr.Dra mi je dobar prijatelj, i ne zelim da sirim neke price.. jednostavno par ljudi mi se zalilo da ne dolazi ni na to malo termina koje imaju i da ga prenosenje znanja ne interesuje... i da, on je radio puzzle shock..
@kockalone pitaj Ilirona za rep-produkciju |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Junior Member
|
![]()
licno sam imao prilike da prisustvujem terminima koje dr.dra drzi, i zaista nije istina da nije zainteresovan za prenosenje znanja. termini su mu sjajani, dobro organizovani i covek tu zaista ima sta i da vidi i da cuje i nauci. da nije tako, ne bi ni bio tu gde jeste! desi se ponekad da otkaze termin, ali to tako mora biti kad je covek u poslu i kad ga traze! a ne traze ga bez veze...ali se do sada nije desilo da termini nisu nadoknadjeni naknadno!!!
obecavam da cu se potruditi da u dogledno okacim fotke sa nastave u studiju na vets, pace mozda cela prica biti malo jasnija... |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
MAO
|
![]()
drago mi je sto je tako, ja samo prenosim neke ranije zalbe. Inace, od njega se, u pravim uslovima, svakako ima sta nauciti.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Member
|
![]() Quote:
Kada je 1977. godine poceo sa radom SAE Institut je bio ?kola.. Danas je eto institut sa preko 40 lokacija ?irom svijeta.. Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Moderator
|
![]()
Pozdrav svima.
Ne znam za stanje u vasoj struci, ali u mojoj struci i njoj srodnim, hm... pojava koja je tek pocela da se desava u vreme kada sam zavrsavao fakultet (oko '91.), je ulazak politike na fakultete (nije bez razloga to vrlo cesto zabranjeno)... tako da se u ovom proteklom periodu veliki broj ljudi na fakultetima bavio politikom i svojim nerazumnim i besmislenim ambicijama u tom smeru... nemastina je dosta kumovala tome. Nije lako uloziti petnaest do dvadeset godina u neku nauku i nemati para za benzin... to vam je svima jasno.... nauka se ne "maze na 'lebac". Sta god... skole i fakulteti su zapostavljeni totalno, uspevaju da prezive po inerciji, ali se posledice osecaju, i to sve gore i gore. Takodje pojava "privatnih" skola koje su , elem, zamisljene kao nacin za "zaradjivanje" jos para nekih koji ih inace vec imaju, postaje problem. Ako na fakultetima nema korektnog plana, sloge i dovoljno novca za uredan zivot nastavnika, nece biti ni skola... Kako vidim, nije problem samo u tehnickim strukama,... sto je i logicno. Ne mozemo nista tu uciniti da se promeni... osim, recimo,... ahm... Rumski je logicna pojava... jedino sto nema sistematicnosti... da li je moguce da se ljudi sami organizuju... ne znam, videcemo, zavisi od ljudi. pozdrav bogi
![]() |
#40 | ||
Junior Member
|
![]() Quote:
Quote:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Snimanje Zvuka | performans | Tutorijali | 17 | 04-12-2009 03:23 AM |
Snimanje zvuka sa EMU-ovog wave izlaza | Igor | Computer Hardware | 11 | 13-04-2009 10:29 PM |
fdu i dizajn zvuka...upis | doggfather | Razno | 14 | 11-04-2009 09:40 AM |
dizajn studija | zvincic | Dizajn i konstrukcija studija | 16 | 20-06-2006 01:10 PM |
snimanje zvuka, mikrofoni ,odlicno | mitre | Tutorijali | 0 | 01-02-2005 11:31 PM |