|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Pro Member
|
![]()
Onda im je generalno Hirez pomogao dosta...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Member
|
![]()
jeste
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Pro Member
|
![]()
Nisam verovatno toliko sedeo sa GR2 kao vi, ali sam primetio da mi se u nekim slučajevima vi?e dopadalo kako zvuči sa isključenim HiRes-om. ?to ne kapiram, jel. Previ?e mi nekako promeni kompletan karakter boje, umesto da je učini samo gu?ćom ili ?ta već.
![]() |
#34 |
Pro Member
|
![]()
MDFovi su cudo
![]()
http://soundcloud.com/drasko-popovic http://www.youtube.com/user/madmuzzy84?feature=mhee Last edited by MUzzY; 03-01-2006 at 02:09 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Pro Member
|
![]()
ja cu kao potpuni neznanac .... pitati sledece .....
Kako se sa time porede Marshall jmp 1 i Marshall el 34 50/50 ...? Na ebay se mogu naci za " relativno " solidnu kolicinu para , pa bih hteo da mi ovo uporedite sa softvare om , line 6 , sansampom , software om i sl .... Misli znam da nije cena ni priblizno u tom domenu , ali ako proverite na ebay mogu se naci za prilicno solidne pare , pa da mi kazete da li se vredi upustati ? Pozdrav Last edited by Max; 03-01-2006 at 02:22 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Pro Member
|
![]()
Ne znam tačno na šta misliš, sve zavisi, za šta ti treba? Kod Maršala nemaš baš toliko mnogo raznoraznih mogućnosti, tj sve će zavisiti od tvog majkovanja i kasnijeg farbanja efektima kad snimiš gitaru, dok su svi ti Amp simulatori u mogućnosti da ti ponude raznolikost uz nešto lošiji kvalitet. Ako se radi o distorziranim gitarama, ozvučena kombinacija Jmp1 i power amp-a će zvučati daleko ozbiljnije od bilo čega iz simulatora-a. Sans amp je odlična spravica, u smislu da je imaš za direkt snimanje svega i svačega i mogu se iz nje takođe dobiti raznorazne stvari. Line 6 sprave su ti verovatno neka najbolja kombinacija ako ti treba za "Šarenu primenu", što se tiče gitare, danas ovo sutra ono, ali nećeš dobiti to zrno i prezentnost kao kada bi snimio živo pojačalo.
"Ni pro?li put nisam verovao u reinkarnaciju" www.triggerband.net www.facebook.com/bandtrigger Last edited by Dushan_S; 03-01-2006 at 03:14 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
vjeruj mi, niti jedan simulator ne moze doci niti blizu nije ni jmp1 neki vrhunski preamp, dapace...jedan triaxis ga odere od sale (usporedjivali side by side na mesa 20/20 i 50/50) ali svejedno jede bilo koji soft plugin. jmp1 doduse radi za distorzije i cleanove....za lagani crunch nije nesto narocito (jebiga, diodni kliping je unutra)...ali za dobit taj lagani crunch dovoljno je da odem direktno u kombo i puknem mu jak signal u prvi stupanj...blues heaven ![]()
-- De?urni mrgud Last edited by zvincic; 03-01-2006 at 04:39 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Pro Member
|
![]()
probao triaxis ..... to znam da super zvuci ..... znaci line 6 , sensamp i marshall ne mogu prici triaxisu ?
Doduse snimao sam triaxis .... direct .... Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() znas onaj spot Michaela jacksona, Black and white...kad malac stane i opali akord na gitari ![]() e, tako sam ja u studiu, razvrnuli pojacalo....opalim akord a on pjeva...meni osmjeh od uha do uha ![]() e sad...kako sam rekao...jmp1 je dobar...ali ipak opako kaska za triaxisom...doduse, 3 puta je jeftiniji ![]() ps. vidim da i ti volis tockice.... ![]()
-- De?urni mrgud Last edited by zvincic; 03-01-2006 at 05:34 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Guitar rig 3 | LMstudio | Audio Software | 20 | 03-12-2007 03:02 PM |