|
Tutorijali Mala skola upotrebe hardvera i softvera, tehnika snimanja vokala, gitara i bubnjeva, koriscenje VST instrumenata i semplova...... forum obuhvata razlicite nivoe znanja |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Pro Member
|
![]()
Probao i ostao na Ableton Liveu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Junior Member
|
![]()
posle klipa na youtubeu gde basshunter odradjuje svoju melodiju resio sam da probam fruity loops. pre svega radim elektronsku muziku (house/trance/dance/rave) i hip hop (software based)
do sada sam nabavio od dodataka (ako neko ima predloge bilo bi odlicno cuti ih ![]() korg legacy native instruments - kontakt,absynth,battery,fm8,masive v-station,refx nexus,vanguard,z3ta+,albino,halion,hypersonic 2 the triton collection,vengeance effect vol1,discovery,predator sampletank 2,trilogy,firebird,superwave p8 |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Member
|
![]()
Pravi softver za elektonsku muziku!
Mozes da probas i Surge,Albino3,pro 53,Cameleon 5000,Tone Gladiator,Sylenth 2,Zebra,SW Trance pro,Rob Papen Blue,Imposcar,Zero Vector,Ravity S,JunoX2...Nesto ce ti se sigurno svidjeti |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Junior Member
|
![]()
koje dodatke bi mogao jos da mi preporucis?
ne mislim samo na vst instrumente vec i na preset, packove i druge addon-ove (ako je neki link problem moze i na pp) |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Junior Member
|
![]()
Drumazon, Phoscyon, TAL - Bassline, TAL U-NO 60 (62)
![]() |
#36 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Mozes li nesto konkretnije reci kako radis u FL? Mene zanima,kad isjecem neki sample,i u njemu ima drumova,kako ih eliminisat da dobijem cist sample za komponiranje beata? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | ||
Senior Member
|
![]() Quote:
Quote:
gledam nesto ova imena pluginova i razmisljam zasto li imaju tako "space shuttle" imena....
![]() |
![]() |
#39 |
Junior Member
|
![]()
ja od samog strta koristim fl i ne planiram nista drugo da koristim skorije,sto zbog konfiguracije racunara,sto iz razloga jer mi nije potrebno nista drugo... fl koristim i za hip hop i za dance , rnb, narodnjake,moze svasta brate
![]() radim dosta pesama u flu,i nisam provalio dosta mogucnosti programa,ali sve sto je potrebno da uradis dobru stvar sam skontao vec nekako... naravno,uvak trazim neke dobre tutoriale ( pa na kraju uglavnom i ne iskoristim to sto nadjem,jer pola ne skontam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Senior Member
|
![]()
Slobodno pitaj sta te zanima u vezi FL-a.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
3X OSC fl studio | Mika Technika | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 16 | 22-05-2008 07:11 AM |
:: FL Studio 8 :: | lesha | Audio Software | 1 | 27-03-2008 10:46 AM |
FL Studio | balthazaar | Audio Software | 21 | 18-06-2006 03:37 PM |
FL Studio 4 | milosjeftic | Audio Software | 4 | 08-04-2005 09:34 AM |
BPM Studio | Arthur | Audio Software | 6 | 14-10-2004 10:48 AM |