Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > DSP forum

DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 22-07-2005, 03:49 AM   #31
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Default Re: kratko pitanje u pro toolsima...

Pa sladoled je jos jeftiniji, a takodje ima upotrebnu vrednost...
Kad kupujes spravu od 24 ili 32 kanala, nema "za te pare". To su vec ozbiljne stvari i to je ili dobro ili nije. Ja prvi ne pljujem Beringer, cak sam imao prijatna iskustva sa Ultragain preampom i svima ga preporucujem. Sa njim mozes da uradis snimak i da ga stavis pored bilo kog drugog bez blama. Mx9000 je kopija Mackie mixeta. E, sad... Mackie je samo tanak, a ove imaju i gomilu suma i jos gori EQ.E, opet... To vazi za jedan kanal. Kada provuces 24 ili 32 kanal kroz to, sta dobijas?
Sve je jasno.
Ja sam samo za to da se prostires maximalno u okviru mogucnosti, a retko ko od nas je u mogucnosti da ima dobar analogni mixer.
Oggy is offline   Reply With Quote
Old 23-07-2005, 07:01 PM   #32
dlukace
Member

Default Re: kratko pitanje u pro toolsima...

pa ok-mo?da za te pare to nisu najbolji mikseri za snimak i eq(finalni miks),ali za samo spojit opremu i za dobijanje poznate mackieve distorzije(kod overlodiranja kanala) nije lo? izbor,barem mi se tako čini.kad će dečki ne?to snimat u komp prepojit će kanal direktno u rossettu ili drugi kvalitetni uređaj i snimit direktno u komp bez mackie-a.ovo ipak nije potpuno profi studio,nego samo poput liama kućni studio koji mo?e poslu?it.za nabrojane miksere će vidjet kasnije.
dlukace is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules