|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Moderator
|
![]()
Samo da nije plavi kit ( a kit i nije riba...)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ajde, da ne zagadjujemo covjeku topic vise ![]() mix mu je i ovako prezagadjen, jos mu mi samo trebamo :roll: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Moderator
|
![]()
Bas sada razmisljam o razvojnom putu ispitnog mixa, preko opreme do plavog kita... I to sve u "promociji radova"...
Odlepljujemo! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
ton magistar
|
![]()
samo vas gledan.
![]() |
#35 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() joooooooooooj, necu vise! ![]() e, sandro....bilo je lipih klapa u tucepima jucer ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Pro Member
|
![]()
Sutra idem u skolu pa cu videti opet mix - da li smo mozda bili mnogo nagruvani pri kraju dana (sve je radjeno u cugu), ili su monitori nekako volsebno odseceni, ili ............
Videcu sta ce i profesor reci, njegova je poslednja...... A verujte, ni bendu nije lako. Zamislite se samo u njihovoj situaciji. Snima vas malte-ne ko stigne, jednu pesmu mixuju indeksi 02 i 46, a drugu 15 i 19, jednom recju - NEMA PRODUCENTA!
![]() |
#38 |
Moderator
|
![]()
Sa ili bez producenta, neko pravi odabir benda koji ce se snimati. Ako je to u nastavne svrhe, onda se i bend i svirka tome moraju prilagoditi. Dakle, moraju biti dobri sviraci i svirati jednostavno, da bi vi mogli nesto i da naucite osim sto ce te snimiti neki njihov ego-trip koji ne zanima nikog osim njih. U tom slucaju je kriv onaj koji to aminuje, a ne vi koji ste primorani da saradjujete sa bilo kim. Ja bih ono, kazem ti, seo i odsvirao ponovo sam, jer onako ne moze.
Koji je to band u pitanju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | ||
Super Moderator
|
![]() Quote:
![]() (malo sam morao, samo malo) 8)
![]() |
![]() |
#40 |
Pro Member
|
![]()
Bend je Petrol, tri momka i dve devojke. Jako su fini likovi i voleo bi da izvadim stvar, bez obzira sto mi se ni malo ne svidjaju ti b92 tripovi
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|