|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Moderator
|
![]()
Za one sa jeftinijim ulaznicama, utakmica je upravo pocela!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Member
|
![]()
Sto ti ne spavas, bre, a? Aa?Aaa?
Kad ti sutra bude studio pun rapera doci ces u iskusenje da zoves mene da ti pozajmim dedinog Lugera, a? ![]()
![]() |
#33 |
Moderator
|
![]()
Vidis sta se desava kad uzimas devizne dnevnice, ne mozes ni na forum da odes, a da te ne kontrolisu
![]() ![]() ![]() 'Ladno nisam mogao da zaspem do pola 7,a u 9:30 su zvali da stizu i evo ih jos nema. Kad samo pomislim na ceo dan snimanja (bar da su reperi...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Member
|
![]()
Da to nisu oni momci,Slayer iz Cacka???
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Senior Member
|
![]()
Zanimljivo je da niko od posetilaca foruma iz Hrvatske nije prepoznao o kom izvodjacu je rec iako je to izdato na njihovom podrucju za Dalas Records,kao i u Sloveniji,ali naravno ne na engleskom vec na hrvatskom i slovenackom jeziku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Vibrator
|
![]()
dobra ideja.. kako bi bilo da sledeci put odredimo koje pluginove koristiti tako da svi imaju iste sanse.. ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Senior Member
|
![]()
A sta cemo za monitore? Neko ima bolje,neko losije.
Sta cemo za akustiku u sobi? Jel stvarno mislis da je to tolika razlika? Ja sam recimo ovde koristio softverski limiter koji svi imaju ,jer mi je bolje radio od MD3 Brickwall Limiter-a ili UAD-ovog ovde toliko hvaljenog limitera. Ako vec insistiras,uradi najbolje sto mozes sa nekim dobrim eq-om i multi-band kompresorom (recimo Izotope Ozone) i sa kojim hoces limiterom i ja cu to isto da namestim na MD3 pa da vidimo. Bitno je da koristis samo 3 banda,jer samo toliko ima MD3. Settings-e u bilo kom obliku (snimljen Cubase(Nuendo) kanal,slika,brojke...) mi posalji javno ili putem PM-a... Isto tako cu da podesim u MD3 ,pa da vidis da su to ipak samo "sonic" razlike. I ne treba ovo shvatiti kao bukvalno takmicenje,vec uporedjivanje znanja,mogucnosti... kao sajam meda na primer. Nema nagrada,suza i sl. Samo mogucnost da drugi cuju,komentarisu,savetuju,... Kada nabavim onaj mastering sto je radio cuveni Brad Blackwood iz Euphonic Masters (http://www.euphonicmasters.com/ ,nekada je radio u Ardent Studios) saznacemo da li ovde moze da se radi svetski kvalitetan mastering,sto konkretno mene najvise zanima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Vibrator
|
![]()
hvala na pozivu, ali trenutno imam suvise posla da bih se time pozabavio.. neki drugi put..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Senior Member
|
![]()
Meni je trebalo sve ukupno pola sata. Ni ja nemam motivaciju da bih na ovom primeru ulagao 100% trud. A te izgovore ...nemam dovoljno dobru opremu,nemam vremena,... :roll:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Vibrator
|
![]()
po prirodi sam perfekcionista. ne zelim da radim nesto polovicno..
da imam obaveze, imam... svaka cast tvom znanju i iskustvu, ja nisam mastering inzenjer.. kad budem stvarno zeleo nesto da radim, radicu sa zadovoljstvom. trenutno nisam ni za kakav rad sa muzikom zbog drugih obaveza koje moram da zavrsim. ne volim da radim bilo sta kreativno na silu.. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ableton Live takmicenje | Website! | Razno | 3 | 12-10-2009 12:58 AM |
Mastering | Eyes | Audio Produkcija - Tehnike | 17 | 28-08-2007 01:47 AM |
Prva gotova pesma i prvo takmicenje :) | MUzzY | Promocija radova | 10 | 21-08-2007 09:31 PM |
Takmicenje za Remix | Max | Razno | 64 | 03-10-2006 09:34 PM |