|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 | |
Super Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#32 |
Pro Member
|
![]()
@Altek
ne znam da li znas, ali za win2000 se kumulativno stiglo do ServicePack-a 4-ke. Tako da ako ga nisi instalirao, pod obavezno. XP SP1 (+par patcheva)+ :oops: + Cubase(Nuendo) v.2.2.0.39
![]() |
#33 |
Member
|
![]()
Znam za sp4 za win 2000, a moj jedini razlog ne prelazenja na xp je to sto mi je do zla boga user friendly.
ps. kada se xp pojavio ja sam ga istog dana instalirao ,ali mi pola programa nije radilo na njemu, ukljucujuci i u to vreme moj omiljeni Cubase V5 (valjda 5..??) popup window makes me wanna kill myself |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() I ja sam takodje dosta dugo koristio win2k po pojavi XP-a, ali .... trenutno XP sljaka samo tako. Odlicna stvar u novom K2 je sto je moguce namestiti opseg neke kontrole u % (from, to). Prava stvar za externe midi kontrole. Master tempo, metronom, master tune, reference tone .... odlicno. ![]()
![]() |
![]() |
#35 |
Member
|
![]()
Nemo' da me radish
![]() Siguran sam da nije tako dobar, a mozda i tebi "padne" vec ove veceri . ![]() Zvezdarci ruse snagom kolektivne svesti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Banned
|
![]()
@Altek , cak i najljuci protivnici Xp su presli na Xp .
Xp = broj 1 . Najbolji operativni sistem za muziku do sad . 6000 ( sest hiljada ) radnih sati bez baga , prosecno radio dnevno 9 .5 sati ili vise . |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Pro Member
|
![]()
da ne predje u offtopic, samo da ti kazem da mi je instalacija ovog trenutnog XP-a stara godinu dana, nekoliko puta vadjena iz kome repair-om, radi 24/7, instaliran svakakav shit od grafike, videa, muzike, i normalno je da ponekad shtucne. Ali mislim da je bitniji hardware. Nikakav operativni sistem ti nece lepo raditi ako nemas kvalitetan hardware, a stvarno bih ti deinstalirao Win2K i istalirao Linux da vidis sta je "user friendly"
![]() Nego probao li je neko "KONTAKT Script Processor". Kakva dobra stvar. Znaci scipt jezik za sempler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#38 |
Banned
|
![]()
ProkDu , sta je to ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Pro Member
|
![]()
The Kontakt Script Processor is a unique feature in Kontakt 2. You can use it as an effect or composition tool, you can build custom instruments with intelligent processing through algorithms, create sequencers, exotic tunings and much more. But the best part of it is, you can program script modules yourself, share them with others, or modify and personalize existing scripts.
npr. - postoji skripta za drum sekvencer = sekvencer u samom sempleru (koji naravno ne mora da se koristi samo za drum) - zatim "session recorder" = snimite nesto i imate snimljenu sekvencu (sa kojom dalje .....) ma loodilo, tek sad vidim da su ga razbili za ovom verzijom script otprilike: "..... $aa := 0 end if end if while($first = $EVENT_ID) {start main loop !!!} select($note_order) case 1 {as pressed} $loop_cursor := $cursor $ap := 0 while($ap < $cursor ) %loop_buffer[$ap] := %pressed[$ap] inc($ap) end while case 2 {up} $loop_cursor := $cursor $ap := 0 while($ap < $cursor ) ..." nista, ajmo za domaci zadatak spremite "petlje" i "promenljive" ![]()
![]() |
#40 |
Member
|
![]()
Znao sam da nije trebao da prodam komodora - BASIC IS BACK
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|