|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 | ||
Banned
|
![]() Quote:
Prebacio sam na hard 35 giga mp3 , svega sto sam uspeo nabaviti ( klasika , jazz ,etno ,rok ,narodnjaci , bluz , starogradske ,strano , domace ( produkcija od 1920 - 2005 , stavim da plejer pusta nasumicno , zna biti zanimljivo ) . Ali mi je crkla lampa na pojacalu . ![]() A da odgovorim na tvoje pitanje ne znam ... I nista i sve . Osecam se nekako bez veze ... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Toliko sam danas lose volje.... da sam gundala gledajuci neku komediju i nasmijavala ljude vise od filma.... Meni nije bilo smijesno. Sve mi danas izgleda pateticno, klisejasto, bezveze.... I nema omiljene pjesme, danas. I ne znam bi li se ljutila ili smatrala pozitivnim da ljude zabavljam svojim ne-raspolozenjem.... ________________ Sto se tice rastimanih instrumenata..... znam ovo sto kazes mi je pretpostavljivo. Ali cak mislim da ni to ne bi rjesilo problem jer oni nisu nastimani ni na koji ton... nego nesto izmedu... neki tonovi su ok nastimani, neki malo plesu.... a ja imam problem da se sva najezim na fals i ne ide mi to.... :roll: Ali tko zna... nisam se bas puno sa tim igrala. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Banned
|
![]()
Imaju drugacije intervale u odnosu na danasnje instrumente . Nesto kao 1/4 stepena . Njihova melodija je lepa i logicna , ali drugacija ( sto je prednost ) .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Member
|
![]()
Brooklyn Funk Essentials - "In The BuzzBag" - ceo album.
Ovde przi sunce ( 25ºC ) i ovo mi leglo fantasticno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
Odlicno!! ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | ||
ton magistar
|
![]() Quote:
od novih morrisonovih pisama meni se dopada onaj duet sa prizadnjega albuma tom jonesa. pisma se zove sometimes we cry. 8)
![]() |
![]() |
#37 |
Member
|
![]()
Sinoc sam imao neku svirku, a danas su mi najljepsi domaci lijek za umorne usi:
1. V. Georgiev - Istina je 2. T. Spalato - Jos te nima
![]() |
#38 |
Pro Member
|
![]()
dream theatre - metropolis pt.2: Scenes from a memory
kicks ass! slusam ga vec godinu dana i nikako da mi dosadi! takodje i liquid tension - isti ljudi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Pro Member
|
![]()
Danas ortaku snimam muziku i sta da mu snimim:
Liquid Tension Experiment (Double CD) "aj' da vidis o cemu se radi": klik -> play Liquid Tension - Universal Mind whoooohoooo hooooo hoooooo hoooooo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() trenutno u play listi: - High Contrast - Xtra Bass Week 02/03/2005 (Live from Cardiff) 55min. (...... always remeber, to keep it positive you need to be creative, you need to be creative, ...... cardiff city you need to be creative.....) - BLAME - Rise Of The Machines (EP) - JOHN B - Salsa (Brazilmix) - Influx_UK_-_2_Million_and_Rising-Promo_CD-2005
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Vrijeme za novi procesor? | Edi Prog | Computer Hardware | 14 | 26-02-2012 08:53 AM |
Dobra ciganska glazba | roginator | Pricaonica | 3 | 28-09-2009 12:21 PM |
Kad pjesma razjebe stih | ANITA | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 14 | 01-11-2007 08:18 PM |
Pjesma Zena bez imena - drum set | Nocni | Vlado Georgiev | 1 | 23-02-2005 04:07 PM |