|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Vibrator
|
![]()
no comment...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Member
|
![]()
Ma toga je vazda bilo,pa cak i u vrijeme kad su ljudi mislili da je zemlja
ploca,a da je na ledjima nose velike kornjace;Betoven od Hendla, Hendl od hrvatskih seljaka,seljaci od...Rubens sa rimskih skulptura, Rimljanin sa nekog egipatskog sarkofaga,ovaj sa...a o knjizevnosti i filmu da ne pricamo. Danas je sveopsta poplava Resavaca.Pogledajte samo svjetsku scenu ![]() Mene nervira sto se to kod nas aktuelizuje samo kad neko napravi uspjeh.A to mi je onako malo... :roll: Svjez primjer iz moje "kuhinje":radim narodnjaku aranzman (vidi topic Produkc. i teh. p.prod-vokal vibrato),i on hoce da se to nakiti samo tako. Stalno mu nesto fali ali ne zna sta.Ja sta cu kud cu,kroz citavu pjesmu (nekakva nar. rumba) mu provucem iz zezanja riff iz Black Betty-Ram Jam (stariji forumasi ce se sjetiti-jedan od najzaraznijih git. rifova). Covjek samo sto se nije upiskio od srece.To je to! I tako ce Black Betty da zakuca na vrata Sase Popovica. A Ram Jam su je ionako uzeli od nekog starog bluzera... 8) |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() a cuo sam i neku noviju nabrijanu verziju koja isto nije losa ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Zbogom Rumski | Ad Fines | Pricaonica | 20 | 21-10-2008 01:07 AM |
zbogom instrumenti | alavuk | Razno | 13 | 08-12-2006 09:10 PM |
Billy 1.04b - zbogom Winamp! | Mogli | Audio Software | 24 | 13-07-2005 11:55 AM |