|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
Traffica
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Member
|
![]()
ja sam uspio instalirati GS3 i ovo je mali pregled zgoda i nezgoda:
dakle instalacija mi je prosla super.. kao da ne instaliravam GS3 ![]() Program.. pa update 3.01.. pa 3.02.. sve ok. i sad sam startao. Nasao je sve sto treba, sve moje male i velike gig filove... Morao sam samo prebaciti TX channel od sinta i GS3 je odmah proradio. Upisao sam veeeeeeeeeliki gig file 1.5 gb.. i gle!!! Klavir se cuje! Super.. Hmm ali di je ono pulse mogucnost.. Ma, idem ja potraziti to u helpu. I cim sam kliknuo help.. prestao je svirati i cuo se nesto kao sinusni ton!!! No, srecom ima reset gumb gore desno i sve je opet ok. Upisao sam nekoliko soundova na isti Midi channel kao layere i moram reci da i to radi. Sucelje je potpuno drugacije. Mora se covjek malo prilagoditi. Kombinaciju iliti multiclient kombinaciju izmedju GS3 i Cubase-a nisam uspio no sumnjam na neke namjestalice u cubase-u. To moram jos prouciti. Sve u svemu je GS3 super produkt sa previse djecijih bolesti. Mislim da trebamo pricekati 3.1 ili 3.5 ![]() Aha i pri kraju moja hw konfiguracija gdje samo (uspio) pokrenuti GS3 P4 768 ram Terratec Phase 28 .... korg |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||
Banned
|
![]() Quote:
To sam kasno sino? saznao. Sorry. Dakle, da ponovim pitanje: Ima li dobra du?a koja bi mi omogu?ila da dodjem do 'na?e' verzije Sonara4? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||
ton magistar
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Neznam da povezem miksetu i efekte, Pomoc | djurko | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 15 | 15-10-2008 09:05 AM |
'Ocu humbacker,al' neznam koji:) | LAMPASH | Gitarska Produkcija | 15 | 18-09-2007 09:24 PM |