Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 21-09-2004, 10:49 PM   #21
STUDIOTON
Ivan Lekic

STUDIOTON's Avatar

Quote:
Originally Posted by tonalino
Quote:
Originally Posted by Ivan
Ja bih umesto sto cekas novu verziju sonara odmah presao na cubase i da si tako uradio do sada bi vecinu opcija snao da koristis .. Ne razumem te zasto sebi pravis nepotrebne muke jer skoro niko ne koristi sonara kao primaran sequencer ...
Ne slusaj ti njega Shady, on hoce na zlo da te natera. Naj*bo si sa Cubaseom Nego drzi se Sonara, slusaj ti mene, ako te ne zgazi tramvaj pljuni me
Dosta zajebancije, nego taj Sonar 4 nece ni biti tako los, cini mi se nimalo losiji od Cuabasea ili Logica. Imao sam priliku da probam Beta verziju Sonar 4 Producera. I ... doooobro Imas tu i freeze za efekte i instrumente pa onda mozes Loop Slices da editujes po jacini, panorami i pitchu, tu je i MPEX za time stretching pa export u WMA Pro formatu, pa surround 5.1, a da ne pominjem onaj Lexicon Pantheon hal koji je sad i surround a ni Sonitus kompresor a necu ni cenu od 950 jevreja. Nije to bas bez veze. Ma moraces da sacekas malo, pa probaj sam.

Kakav bre sonar .. ljudi , nemojte se saliti , Tonalino je staromodan tip , nekada se zanese
Old 21-09-2004, 11:06 PM   #22
Anonymous
Junior Member

...i to uvek u krivini pa kad zezne od zid sve mu se prividjaju oni tvoji coveculjci
Anonymous is offline   Reply With Quote
Old 21-09-2004, 11:09 PM   #23
STUDIOTON
Ivan Lekic

STUDIOTON's Avatar

Quote:
Originally Posted by tonalino
...i to uvek u krivini pa kad zezne od zid sve mu se prividjaju oni tvoji coveculjci

a bas sam tragao za nekim drugim avatorom i nasao .. ali cuo sam da bi vam taj jos vise isao na zivce ,, jos uvek sam u potrazi
Old 21-09-2004, 11:16 PM   #24
Anonymous
Junior Member

Nemoj kumim te Bogom, ne zavijaj mi majku u crno
Anonymous is offline   Reply With Quote
Old 22-09-2004, 02:23 AM   #25
Shady
Banned

Shady's Avatar

Anita,
hvala puno za Mixdown savjet. (kad nadje? vremena pogledaj malo ovaj topic od po?etka, ima jo? pitanja koja me interesiraju...).

Tonalino,
hvala na uputama, i ja jedva ?ekam pojavu Sonara4 (naravo u "na?oj" verziji).

Ivo,
b? mi je ?ao ?to ne poznaje? i Sonar kao Cubase SX, shvatio bi da su to jako sli?ni peogrami. Ne osporavam tvoje tvrdnje o Cubaseu kao najboljem sekvenceru, jer ja ga ne poznajem. Medjutim, Sonar je sigurno odli?an program... Bar za mene, koji sam cijeli ?ivot radio sa Cakewalkom.

Pozdrav.
Shady is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules