|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Member
|
![]() ![]() ![]() A za Godfather-a... Najja?i u mnogim stvarima. :roll: "Sve je dobro, ?to se dobro...ispe?e." ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
ton magistar
|
![]() ![]() ![]() kreni sa instalacijom staylusa. neka instalira dll i kad krene instalirat soundove, naprasito izvadi cd iz rom-a i prekini instalaciju. sad nadji 'stylus data' folder i u njega stavi onaj prijateljev ispravan stylus.dat file. eto, sad mora radit :roll: jesan zasluzi jedan caj s mlikon? ![]()
![]() |
#23 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Bio sam ti na sajtu od studija - jako lijepo i originalno ura?en sajt. Za svaku pohvalu. A za stvari da ne pri?am ![]() ![]() ![]() Gaestarbeiter-sku "Gute Nacht" pu?tam svojima ku?i svaki dan(ve?e) maltene. Da stvar bude ve?a, govore njema?ki, pa im ono do?e ba? extra... ![]() Ina?e, ?to se ti?e problema sa STYLUSom, rje?io sam upravo tako jo? nekdan, ali hvala na brizi(Ma ?ta Hvala veli?! - ?aj mi s mlikom daj! ![]() Ma fercera sad ki zmaj! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Instalacija ... | Hepek | Audio Software | 2 | 28-07-2009 12:44 PM |