|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |||
Administrator
|
![]() Quote:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Administrator
|
![]() Quote:
![]() http://www.streamload.com/mihajlov/W...undle.v2.0-H2O btw, nije nista posebno (tu je odlican vocoder, ostalo je vec vidjeno :roll: )! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Administrator
|
![]()
Tacno tako...zato sam i prestao da se odusevljavam sa novim VSTima, sve je vec vidjeno. Svaka cast izuzecima kao sto su Ohmforce koji su od nekih obicnih stvari napravili cuda
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Super Moderator
|
![]()
Aaaaa, momci momci....chuda chinite
![]() Moracu da isprobam to
![]() |
#25 |
Member
|
![]()
svaka ?ast ! ima jo? uvijek ljudi koji bi htjeli ne?to posebno u svojem studiju.neki se tje?e da je ta ma?ina gubitak novca i da se ona bude ubrzo preto?ila u same brojke u obliku softsyntha,a neki predvi?aju kompleksniji reaktorov ensemble....
i da se dogodi malo ?udo,tko ne bi odolio ovoj ljepoti? neuron je meni ne?to nalik opasne kutijice iz hellraisera jer ne zna? ?to se sve krije u njemu! a tebi "pure" ?elim da napravi? mnogo dobrih zvukova i s tom ma?inom zaista zaboravi na software.da je ja imam o?enio bih se s njom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Pro Member
|
![]()
Shvatio sam da ljudi daju akcenat na masine umesto na kreativnost.Dive se toj gomili metala i drveta i ne shvataju da se upravo te masine mesaju u proces kreativnosti posto ne omogucavaju izrazavanje u datom trenutku,a spontanost je najbolji nacin za komponovanje.Ako ti Neuron to omogucava svaka cast ljudima koji su radili interfejs za njega.[/b]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Mason
|
![]()
Upravo te masine od metala i drveta proizvode zvuk koji se u danasnjim kompozicijama koristi. Ako neko moze na frulici da odradi sve sto bi inace mogao uz pomoc neurona, atmosphere, cubase, storm drums-a.... , onda svaka cast i muzicaru i proizvodjacu frulice
![]()
![]() |
#28 |
Pro Member
|
![]()
Pogresno si me razumeo.Sintisajzeri su najbolja stvar koja se dogodila u muzici.Ni ja ne volim limitiranost obicnog instrumenta.Sa sintisajzerom mozes da ides mnogo dalje.Hteo sam da kazem da se ljudi dive pre svega njihovom fizickom izgledu(ljudska predrasuda)pa onda oscilatoru,pa filteru i ti se sintisajzeri pozicioniraju u njihovoj svesti kao obican proizvod.Na primer mnogi tvrde da je najbolji sint svih vremena onaj minimoog i on sa svoja dva oscilatora i jednim noisiom stvarno mnogo toga moze.Ali ne moze mozda bas ono sto ti cujes i osecas.Najbolje bi bilo kada bi napravlili sintisajzer koji bi reprodukovao ono sto zamislis.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Administrator
|
![]() Quote:
![]() ovo sto reprodukuje bi mi odgovaralo (a i drugima)...ne moram da se mucim da sviram ili vadim neku ideju iz glave ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pocela prodaja Neuron VS-a! | puRe | Audio Software | 12 | 06-01-2005 12:01 AM |
Hartmann Neuron VST !!! | milos | Audio Software | 25 | 25-08-2004 07:41 AM |