|
Pravna Pitanja Ovdje pi?ite sve ?to znate ili ?elite znati o autorskim pravima, ugovorima sa agentima/izdavačkim kućama itd... i sve ostalo ?to dotiče pravnu stranu poslovanja s glazbom. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
DruÅ¡tvo, da li postoji neki sajt gde mogu uploadovati tuđu muziku, a da me ne ukidaju zbog krÅ¡enja autorskih prava?
Voleo bih da neku svoju kolekciju muzike koju privatno sluÅ¡am podelim sa drugima, ono, klasičan upload i share, ali ne znam kako, tj. gde. YouTube je, kao Å¡to znate, nemoguća misija, jer tamo sve i da odmah skidate po upozorenju da kriÅ¡te ap, može i posle nekoliko meseci da vam se desi, kao Å¡to se meni desilo, ukidanje accounta zbog nekog mjuza koji je "ažurna" policija prijavila Velikom bratu.
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Quibcy Jones od buducnosti muzike, distorziji (iste te muzike) itd.. | DaBear | Razno | 1 | 25-08-2014 11:17 AM |
Share konferencija @ SAE Institute Belgrad | diviner | Obavestenja | 0 | 22-04-2011 09:30 PM |
Konkurs za nastup na SHARE konferenciji | ProkDu | Pricaonica | 5 | 11-04-2011 03:27 PM |
Mesto za upload fajlova | Brka | Predlozi i sugestije | 3 | 04-08-2010 09:26 AM |
Upload va?ih radova | puRe | Promocija radova | 0 | 02-02-2005 01:49 PM |