Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 23-08-2014, 08:03 PM   #21
branoy
Pro Member

branoy's Avatar

Default Re: emu 1212m brzoo haha?

gde da nadjem na korgu d32xd taj direct out mamu mu!! kako ulaz u adatu tako lako ima, samo izaberi ulaze adat npr a1 i a2. i stavi rec da gori odma protok. ne znam kako izlazz da ga j. nema sta ne pipam. pa kontam da nije izlaz ulaz adat otisao dal na korg il emu, al novo uzeo. u adat kablovima gori ona svetlost u oba
znali ko kako adat iz korga d32xd? sta pipnuti da prodje zvuk
branoy is offline   Reply With Quote
Old 25-08-2014, 05:43 PM   #22
hofmann
Member

telefondzija nemoj da si bas toliko bezobrazan mislim ashov jesam se nasmejao ali pretera ga majkemi.

Ti branoy si stranac ili sta?
Muka me uhvati kada citam tvoje postove sve zbrda zdola bez padeza i smisla.
Ako si stranac onda je oprosteno ali ako si nash (balkanac) Onda uzmi malo sredi to u glavi napravi red reci u recenici pa onda kucaj ovako nema smisla majkemi.
hofmann is offline   Reply With Quote
Old 25-08-2014, 05:46 PM   #23
branoy
Pro Member

branoy's Avatar

druze ba nisam ja rasto' u beogradu ko ti, pa tamo svi skolovani!! oprost' molim te !!
Old 25-08-2014, 07:16 PM   #24
telefon
Banned

Quote:
Originally Posted by hofmann View Post
telefondzija nemoj da si bas toliko bezobrazan mislim ashov jesam se nasmejao ali pretera ga majkemi.

Ti branoy si stranac ili sta?
Muka me uhvati kada citam tvoje postove sve zbrda zdola bez padeza i smisla.
Ako si stranac onda je oprosteno ali ako si nash (balkanac) Onda uzmi malo sredi to u glavi napravi red reci u recenici pa onda kucaj ovako nema smisla majkemi.
Sta sam bezobrazan??? Mislim covjek je clan "pro audio foruma" od 2007 godine plus ima preko 1500 postova ,a nema pojma osnovne stvari.. DA NEMA POJMA OSNOVNE STVARI !!!...
Zagaduje forum nebitnim po meni debilnim temama (nije jedini nazalost),
i zbog toga kad netko pretrazuje nesto na forumu sto je bitno, puno teze to pronalazi.
Ako nije shvatio nakon toliko godina nista, neka ode negdje vani i plati neki kurs i neka nauci nesto ili nek se uhvati krampe.

Last edited by telefon; 25-08-2014 at 07:21 PM.
telefon is offline   Reply With Quote
Old 25-08-2014, 07:40 PM   #25
branoy
Pro Member

branoy's Avatar

kud nisam sakrio nick, ime, kao sav normalana svet poznati, pa pitaj sta oces i kako oces niko ne zna ko si,, a kasnije pametan pred svima ko svi!!!

pc. zna se zasta sam ja pro!! .. .ja ne mogu znat sta fali nekom u elektricnom kolu da bi struja bila dobra da pm2 ne gubi ton kad padne struja. msm jedna od more stvari, nisam ja Bog. ja imam svoj smer i u njemu sam pro to znaju mnogi na balkanu. ti pazi pa ne reci dva put nesto da se ne kajes!! ja nikog ne omalovazavam kao vi.

msm ne znam sta se uopste zajebajem sa ljudima duhovima, nekim nickovima telefon i kramp. ... kad budete licem u lice tu sam,

Last edited by branoy; 25-08-2014 at 08:26 PM.
Old 25-08-2014, 08:42 PM   #26
telefon
Banned

Quote:
Originally Posted by branoy View Post
kud nisam sakrio nick, ime, kao sav normalana svet poznati, pa pitaj sta oces i kako oces niko ne zna ko si,, a kasnije pametan pred svima ko svi!!!

Pc. Zna se zasta sam ja pro!! .. .ja ne mogu znat sta fali nekom u elektricnom kolu da bi struja bila dobra da pm2 ne gubi ton kad padne struja. Msm jedna od more stvari, nisam ja bog. Ja imam svoj smer i u njemu sam pro to znaju mnogi na balkanu. Ti pazi pa ne reci dva put nesto da se ne kajes!! Ja nikog ne omalovazavam kao vi.

Msm ne znam sta se uopste zajebajem sa ljudima duhovima, nekim nickovima telefon i kramp. ... Kad budete licem u lice tu sam,
Ma nema smisla.

Last edited by telefon; 25-08-2014 at 08:51 PM.
telefon is offline   Reply With Quote
Old 25-08-2014, 11:10 PM   #27
Bockie
Moderator

Bockie's Avatar

✓ Seen aug 26

Bockie is offline   Reply With Quote
Old 26-08-2014, 01:06 AM   #28
drzox
Member

ADAT Out
This screen is available only if the optional ADAT I/O board (DIB-8) is installed. Here you can specify the output sources for ADAT OUT.
CH1–8/CH9–16/CH17–24/CH25–32 Output the post-fader signal of
CH1–8/CH9–16/CH17– 24/CH25–32.
Track1–8/Track9–16/Track17–24/Track25–32
Output the playback of tracks 1–8/tracks 9–16/tracks 17– 24/tracks 25–32 directly, without passing the signal through the mixer

Dodaj trake u Patchmix za ADAT:
1/2, 3/4, 5/6, 7/8

Na svakom od tih kanala , dodajte ASIO send (to je ono što se pojavljuje kao audio ulaz svim Daw aplikacijama)

To bi trebalo da dopusti snimanje u Cubase-u.

Patchmix nije ništa drugo nego softverski ekvivalent hardvera patchbay.
1212m je ustvari i Mixer i patchbay zajedno tako da moras "ručno" zakrpati sve,
nije dovoljno samo ucitati ADAT 48 session.
Cackaj druze i mene je 100 puta znoj oblio dok mi nije leglo i slobodno pitaj

Last edited by drzox; 26-08-2014 at 01:29 AM.
drzox is offline   Reply With Quote
Old 26-08-2014, 12:04 PM   #29
branoy
Pro Member

branoy's Avatar

sve ja to odradim, tamo na korgu nema nista posebno opcoja, samo ta . adati. menjao. u dsp na mixeru nigde signala na emu. nemoguce da je to tako tesko. pa na kraju ja ispadnem lud. a ne znam gde problem
Old 27-08-2014, 06:34 AM   #30
hofmann
Member

Quote:
Originally Posted by telefon View Post
Sta sam bezobrazan??? Mislim covjek je clan "pro audio foruma" od 2007 godine plus ima preko 1500 postova ,a nema pojma osnovne stvari.. DA NEMA POJMA OSNOVNE STVARI !!!...
Zagaduje forum nebitnim po meni debilnim temama (nije jedini nazalost),
i zbog toga kad netko pretrazuje nesto na forumu sto je bitno, puno teze to pronalazi.
Ako nije shvatio nakon toliko godina nista, neka ode negdje vani i plati neki kurs i neka nauci nesto ili nek se uhvati krampe.

Au bre telefon sto si na kraj srca, zivi pusti druge da zive. Neka covek pita sta hoce, zato ovaj forum i postoji, upravo zbog takvih sto ne znaju a ne zbog ovih sto misle da su eksperti pa se hvale

@ branoy izvini buraz nisam hteo da te omalovazavam ili nesto samo kazem ne moras da kucas kako ti padne misao na pamet. Smislis, razmislis pa napises kao sto si ovo napisao

"kud nisam sakrio nick, ime, kao sav normalana svet poznati, pa pitaj sta oces i kako oces niko ne zna ko si,, a kasnije pametan pred svima ko svi!!!

pc. zna se zasta sam ja pro!! .. .ja ne mogu znat sta fali nekom u elektricnom kolu da bi struja bila dobra da pm2 ne gubi ton kad padne struja. msm jedna od more stvari, nisam ja Bog. ja imam svoj smer i u njemu sam pro to znaju mnogi na balkanu. ti pazi pa ne reci dva put nesto da se ne kajes!! ja nikog ne omalovazavam kao vi.

msm ne znam sta se uopste zajebajem sa ljudima duhovima, nekim nickovima telefon i kramp. ... kad budete licem u lice tu sam,"

To je lepo smisleno receno tako i pitanja treba da ti zvuce.

Pozdrav i nemoj se nervirati.
hofmann is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules