|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Moderator
|
![]()
Seen.
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]()
Aman sta pricash, pa ja sam se bas tako ophodio prema Branoyu...Kako zasto??, to je druga stvar...
Last edited by silicon science; 20-06-2014 at 11:38 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Senior Member
|
![]()
Mrzi me da vrtim ceo thread i ne znam da li je neko već rekao (ovde), ali
Ti?ina tamo! I jednu reč vi?e da nisam čuo, je l' jasno?! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Pro Member
|
![]()
Posto je tema pokrenuta zbog navodnog "odumiranja" foruma i pretvaranja u "kupujem-prodajem" stranicu, ja mislim da sam nasao resenje, a to je vracanje(debanovanje) clana "Google-a"
![]() ![]() ![]() Ubedjen sam da bi nakon toga forum "oziveo" ![]() pozzzzz |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Pro Member
|
![]()
Kad smo krenuli u tom smeru vratite i kravadinku..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Junior Member
|
![]()
Eto?sedam dana pro?lo!
Zahvaljujem se moderatoru na banu i dodatnom ismijavanju na koje nisam bio u mogučnosti odgovoriti. Vrlo civilizirano i po?teno, zar ne?! Ne znam zbog čega ban, mo?da zbog mi?ljenja? Vrlo američki, zar ne?! Ili zbog bolne istine? Vrlo balkanski, zar ne?! Uglavnom, činjenice stoje, a vi me banajte koliko hočete. Ujebali ste forum, otjerali večinu foruma?a i jo? sprdate one koji su ostali i slučajno imaju mi?ljenje. P.S. Posao moderatora nije da provodi strahovladu i ma?e svojim največim, nego da MODERIRA forum, upozori i samo u najgorem slučaju?ban. Kompleksi se ne rije?avaju bananjem neistomi?ljnika, nego priznanjem svojih nedostataka. Da smo se vodili tim pravilima, tko zna gdje bi nam bio kraj na ovom suludom Balkanu! @awacs?po?tovni kolega, svoje argumente sam izlo?io nekoliko puta, ali nakon vrlo burnih reakcija sam iste izbrisao. Mo?da nije pametno, ali u datom momentu mi se činilo kao jedino. U?ivajte u sebi i va?em forumu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
MAO
|
![]()
činjenice? mnogo jaka reč za internet.
Obrati pažnju na jezik i ton, i niko ti neće ništa u životu zamerati, čini se da nisi ovakav samo na forumu. Ovde se takav rečnik koristi uglavnom u šalama, i tu mu je jedino mesto. A da, ja tvoje konstruktivno mišljenje o bilo čemu na ovom forumu još nisam zapazio. Ili si i njega izbrisao? "putuj igumane..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#29 |
Moderator
|
![]()
test... test... testis...
![]() |
#30 |
Member
|
![]()
Mast,massst!
Massssni cvarak, 357, GORNJI MILANOVAC !!! BECICI !!!! Ma radi ovo sasvim lepo dodaj mi samo malo masti u monitor, onako da se cuje s mudima. Sta prica bre ovaj ko je usro forum nista mi nije jasno nije najbolji forum na svetu ali mozes da iskopas i korisne informacije. I da naravno oglasna sekcija moja omiljena stranica za dobro jutro ![]() ajde priznajte ko je jos imao fazu sa oglasima uz jutarnju kafu ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sounless - proba | HeatMan | Promocija radova | 4 | 20-11-2009 02:30 PM |
proba | Anonymous | Predlozi i sugestije | 2 | 13-03-2005 03:00 AM |