|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Pro Member
|
![]()
Posle malo PM-ovanja sa @Kravadinka vidim da je bilo kakva normalna komunikacija ne moguca, stoga se izvinjavam clanovima foruma na spamovanju prepucavanjem sa vec pomenutim clanom i obecavam da cu se suzdrzati od daljeg komentarisanja njegovih postova.
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]()
Dr?im te za reč, tvoja normalnost i moja očigledno nisu ista stvar...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Pro Member
|
![]()
Ja se zeznuh lepo..Kupio sam mbox pro 3 + pt 9. I znao sam za ovaj dogadjaj ali nisam mogao da cekam i instalirao sam 23.03 pt 9 i dobio 10.
Vidim da tamo kazu ko je regitrovao posle 07.04 da ima i pt 11 free. Tako da za nedelju dana ne-strpljenja moracu da doplatim za pt11. Mada sam ja ocekivao 11-ticu, hteo sam da imam 10 zbog rtas pluginova jer ih bas koristim npr. tc powecore itd.. E sada taj novi format aax u cemu je fora zbog cega ce to sada biti bolje od rtas? I kada ce se pojaviti mogucnost kupovine...jos nista nema na sajtu...? Last edited by Dexxy; 10-04-2013 at 05:38 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
VIP Member
|
![]()
E narode..da podsetim samo ...koliko sam svojevremeno cuo..PT10 je ZADNJA verzija da podrzava RTAS i TDM plugove !!
Zato ko ima povecu kolekciju plugova (svi koji postoje!!) - nista od toga nece raditi na PT11, jer koristi novi format. Najavili su to odavno....morali su da preseku zbog pirata...otud novi format !! Ja se sigurno necu petljati sa 11-icom ..nisam ni 10 instalirao jos.. ![]()
![]() |
#27 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Sa druge strane, to što praktično gase podršku za RTAS... prebacili loptu u dvorište third-party programera... ko hoće da uradi za badava AAX verzije već postojećih RTAS i TDM pluginova - hoće, a ako neko neće - "nije AVID kriv za to". Kapitalizam, da se pare uzmu još jednom za iste stvari ![]() Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 10-04-2013 at 06:36 PM. Reason: slovne greške |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Pro Member
|
![]()
Prekinuli podrsku zbog priata?
![]() ![]() Studentska verzija bi trebala da uskoro legne, he he ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
VIP Member
|
![]()
Naravno da će se krekovati, ali će oni koji i inače plaćaju ponovo da plate ono ?to već imaju (mo?da ne sve, ali ne?to sigurno hoće).
To mu zapravo dođe kao poreska i svakojaka druga politika na?e dr?ave - kad ne mo?e? da natera? SVE da plaćaju onda podigne? cenu onima koji plaćaju da bi "izvadio ?tetu"... hope you catch my drift. Pozdrav, Vasa
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
MPC na iPadu - izasao juche !! | DaBear | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 16-12-2012 01:45 AM |
Pro Tools NATIVE - izasao !! | DaBear | Audio Software | 25 | 16-10-2010 01:58 AM |
Izasao Har-Bal 2.0 | alen | Audio Software | 10 | 18-12-2005 12:50 PM |
:: Izasao URS MIX EQ (AU/VST) :: | lesha | Audio Software | 53 | 19-08-2005 12:58 AM |