Go Back   Rumski Forum > Pricaonica > Pricaonica

Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo...

Closed Thread

Thread Tools Display Modes
Old 11-10-2012, 09:19 PM   #21
branoy
Pro Member

branoy's Avatar

Default Re: Besplatni protools 10 hd za sve

reason novi ima istu zastitu kao recode tu neku valjda sto ima i cubes . nije vise serial ko pre. a R2R obecava, kad su ljudi sjebaji PjoTojs sto niko nije pre a i sequoyu inace ustvari ja opet mislim onako kako sam napisao pre a nadam se i ovom hehe.

sad ima i ona, vidis neko provalio i licencu na nuendu5, licenca se ocita i ulazis u program, kasnije kako sta, treba i u njemu ostale vrgaove,, ja inace o tom nemam pojma al razumem neke stvari odlicno !!

i jos nesto, ako to radi ekipa hakera ja mislim da to onda rade jedni te isti, samo pod jednim imenom nestanu i pojave se pod drugim koje opet prave iste rezultate.
kako nema u jednoj sferi odma ari, h20, i r2r ? i da razlicito krekuju? imas proizvod od ovih, pa imas od onih. itd

Last edited by branoy; 11-10-2012 at 09:23 PM.
branoy is offline  
Old 11-10-2012, 09:22 PM   #22
Mika Technika
Pro Member

Mika Technika's Avatar

Nema zastite koja ne moze da se hakuje, nije bitno jer dongle ili serial(hak nije samo ako radi serial onda i krek serial, reverse je najbolji hak), ali nece ljudi da se cimaju, nemaju vise vremena, nisu mladi ko nekad ))

Sent from randomblame ROM: JellyTime(JellyBean 4.1.1) on Desire HD
Mika Technika is offline  
Old 11-10-2012, 10:12 PM   #23
MUzzY
Pro Member

MUzzY's Avatar

Jedan od mnogih razloga zasto sam na OSX-u i Logic-u ... nema crack-a.
MUzzY is offline  
Old 11-10-2012, 10:13 PM   #24
branoy
Pro Member

branoy's Avatar

muzzy jel se zajebajes?? deluje mi tako. ahahah
branoy is offline  
Old 11-10-2012, 10:26 PM   #25
quake2
Banned

Quote:
Originally Posted by mikron View Post
Ja uopste ne mislim da je ovo paranoicno. Moje cvrsto uverenje je da to rade.
Naravno da rade....i to kada za to dodje odgovarajuci trenutak.Jel slucajno da se kreknula gomila RTAS i TDM plug inova (koji ce uskoro ostati bez platforme za koriscenje, PT11) bas u trenutku kada se pojavio AAX....kao,sve ove godine to niko zivi nije mogao da krekne,nego bas tada....onda...Apple kao nema dongle,vec stite Logic samo seriskim brojem....pa naravno kada su vec izracunali koliko ce otprilike legalnog softa da se koristi a ovaj drugi uracunali u cenu Mac-a,pospesili prodaju istog u zemljama treceg sveta,zviznuli reklamu da ta masina sprema rucak,narod se ponadao da ce ih nasankati skidajuci besplatan soft i to je to.....Jel Nuendo kostao 2000e?.....kako sada moze da kosta manje?...kako Reaper moze da kosta 60$?.....Ko su VXV ili kako se vec zovu? .....i otkud da su kreknuli tonu 32bit. softvera bas kada bi 64bit trebao da krene u expanziju?.....sto sada ne krekuju sve sto izadje?...(zato sto svaki proizvodjac softvera zna kada mu odgovara da mu se nesto krekne)...vec onako standardno,na kasicicu?...Jel jos neko zivi u ubedjenju da bi bilo koji piratski server mogao da izdrzi nalet velikih softverskih korporacija?....Zamislite kada bi svaki entuzijast koji voli kuci nesto da crpne po sequenceru,platio soft...pa svi bi samo pisali softver i zgrtali gomilu para,kakva motika....bre....Dobili ste lepo softver na poklon,pa ga onda sa uzivanjem i bez mnogo filozofije i koristite.....to sto je frizider prazan je vec neka druga tema......a soft ce da placaju profesionalci,ili oni koji hoce tako da se osecaju.)))))))))))))

Last edited by quake2; 11-10-2012 at 11:31 PM.
quake2 is offline  
Old 12-10-2012, 07:26 AM   #26
kravadinka
Pro Member

kravadinka's Avatar

A Marsovci su u Rozvelu, ?uruju sa Amerikancima...
Oči vide ?ta ?ele da vide, neki bi sva?ta smislili da opravdaju sebe, a realnost je miljama daleko.
Da je malo vi?e informacija o tim "kompanijama" o kojima pričate shvatili bi da je 80% njih od samo dvoje ili troje ljudi, njima se ne isplati da ih bilo ko krekuje, a i ova veća imena nisu ba? neki giganti.
Ima gomila malih preduzetnika koje su krekovali, njima to ni najmanje ne odgovara, svaki euro se računa.

Primer je Redmatica, osnivač i vlasnik Andrea Gozzi koji je posle 8 godina prodao firmu Apple-u, radio je sam, a od $80 000 godi?njeg obrta, imao je samo $20 000 čiste zarade.
To je novac od koga treba da ?ivi i da razvija svoje proizvode, a oni su najbolji na planeti.
To je malo i za ove uslove ovde.

Sent from my Desire HD using Tapatalk

www.dynamix-audio.com
kravadinka is offline  
Old 12-10-2012, 08:01 AM   #27
MUzzY
Pro Member

MUzzY's Avatar

Quote:
Originally Posted by branoy View Post
muzzy jel se zajebajes?? deluje mi tako. ahahah
Sta ti nije jasno?

OS X - nema registracije/crack-a (plus kosta 40e)
Logic - nema registracije/crack-a (polovan moze i za 100e da se nadje)
MUzzY is offline  
Old 12-10-2012, 04:52 PM   #28
quake2
Banned

Quote:
Originally Posted by kravadinka View Post
A Marsovci su u Rozvelu, šuruju sa Amerikancima...
Oči vide šta žele da vide, neki bi svašta smislili da opravdaju sebe, a realnost je miljama daleko.
Kome,cemu, da se pravdam???...ti si potegao temu o legalnom softu dok firme koje ga prave, cute...ok,evo mog "pravdanja"....Realnost je da je prosecna plata u Srbiji 200e i da ljudi nemaju sta da jedu....pa ni studiski posao vredan na desetine hiljada evra onda ne moze da se naplati vise od par hiljada...nema nigde kesha (zavrsili u dzepovima glavonja koji drze multi softverske kompanije-izmedju ostalog).Ako si ti odvojio od usta da kupis legalan PT jer kreknuti radi ko kur...palac,ne predstavljaj to kao milosrdnu misiji...Smaraju me te dnevno-politicke price,od mene toliko na tu temu.

Quote:
Da je malo više informacija o tim "kompanijama" o kojima pričate shvatili bi da je 80% njih od samo dvoje ili troje ljudi, njima se ne isplati da ih bilo ko krekuje, a i ova veća imena nisu baš neki giganti.
Ima gomila malih preduzetnika koje su krekovali, njima to ni najmanje ne odgovara, svaki euro se računa.
Jel su ti tako rekli?....sve te male kompanije (koje vrede) kad tad budu kupljene od strane velikih....i sve su to neke "cerke" multikompanija tipa Sony,Harman,Microsoft,Apple....a samo te cetiri su dovoljne da sruse sve piratske sajtove na planeti u roku od odmah.Da pisem neki softver i da sam "kompanija"....naravno da bi mi u cilju bilo da bas moj softver u moru svega ostalog koristi pola planete (pa makar sam sebe kreknuo) kako bi me na kraju kupio npm Apple, pa dobijem od njih neku vecu sumu na ruke i mesecnu platu direktora...a ne cimam se pola zivota ratujuci trzisno sa njima a mnogo sam mali da bih pobedio.

Quote:
....Primer je Redmatica, osnivač i vlasnik Andrea Gozzi koji je posle 8 godina prodao firmu Apple-u, radio je sam, a od $80 000 godišnjeg obrta, imao je samo $20 000 čiste zarade.
To je novac od koga treba da živi i da razvija svoje proizvode, a oni su najbolji na planeti.
To je malo i za ove uslove ovde.
Tako je....to je odlican primer za ovo sto ti pricam.Sad covek moze u penziju....

Vidi Kravadinka,ja sam do sada na softver spucao bar pet puta vise kesha nego ti....i uradio sam to jer sam tako hteo....da ne zalazim u pricu koliko je taj placeni softver radio pouzdano,koliko je dobar bio support i koliko zivaca me jos kostao cekajuci zakrpe,popravke,dopravke itd....da bi na kraju kada soft konacno proradi kako treba, otkrio da vise nece raditi u novom operativnom sistemu i sa novim kompjuterima..... Tako da....posto ni od koga nisam pozvan da okolo objasnjavam jin-jang...cutim i gledam u svoj frizider,i posto puno radim,meni je posteno samo da taj frizider takodje bude PUN....za sva ostala postenja me zabole duplja na medjunoznoj izbocini.

Last edited by quake2; 12-10-2012 at 05:05 PM.
quake2 is offline  
Old 12-10-2012, 06:03 PM   #29
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Quote:
Originally Posted by quake2 View Post
Da pisem neki softver i da sam "kompanija"....naravno da bi mi u cilju bilo da bas moj softver u moru svega ostalog koristi pola planete (pa makar sam sebe kreknuo) kako bi me na kraju kupio npm Apple, pa dobijem od njih neku vecu sumu na ruke i mesecnu platu direktora...a ne cimam se pola zivota ratujuci trzisno sa njima a mnogo sam mali da bih pobedio.
Ovo je otprilike polovina onoga na ?ta sam mislio kad sam napisao:

Quote:
Originally Posted by awacs View Post
Kad bih bio ozbiljno paranoičan teoretičar zavere verovatno bih dodao da sami proizvođači softvera sponzori?u hakerske grupe kako bi efikasnije promovisali svoje proizvode...
Druga polovina se svodi na to da ubedi? ljude da kupe od tebe legalni softver da se ne bi patili čekajući i tra?eći krekovanu verziju 5.3.5 u kojoj su sređeni bagovi iz verzije 5.3.3 koju si povoljno na?ao u ?vedskoj.

Sad, da li su ti bagovi bili samo posledica prirodnih previda i ?urbe u izdavanju prethodne verzije ili su ba? dobrodo?li da bi bili iskori?čeni za ono ?to sam napisao u prethodnom pasusu...?

Mislim, s jedne strane je lako postati paranoik. Sa druge, prečesto mi se de?avalo da ubedim samog sebe da sam ne?to lo?e utripovao, a ispostavilo se da je to ?to sam tripovao bilo dečja igra u odnosu na ono ?to se zapravo desilo...

Pozdrav,

Vasa
Old 12-10-2012, 07:37 PM   #30
kravadinka
Pro Member

kravadinka's Avatar

@quake2

Koga briga kolika je prosečna plata u Srbiji i koga briga za tvoj anus, ni jedno ni drugo ti ne daje za pravo da sudi? o tome od koga je fer ukrasti, a od koga nije.
Ta tvoja priča je tipična "Ovo je Srbija 'rateeee, ovde svi kradu, ?to ne bi i ja!" i nema nikakvog opravdanja za to, zato je ovde tako kako je.

I olabavi malo sa tim prozivanjem i milosrdnom misijom, jer meni te kompanije ne znače ni?ta, ja govorim o moralu, a sve to iz svog ugla jer i sam pravim sample banke koje se tu i tamo razvlače po internetu, a znam najbolje koliko gubim jer je za?tita jako skupa, a opet u nekim slučajevima i nemoguća.
Zato nemoj da mi prosipa? te priče "Nema narod para" i slično, jer mi polave ud zbog toga, ko ima kupi, ko nema ne kupi, tako je svima nama kad odemo u prodavnicu po hleb i mleko.
Prepoznajem tvoju priču jer je slu?am svakodnevno od na?ih ljudi i da ti pravo ka?em 'enja mi se od tog sebičluka, dok u isto vreme poslujem i sa strancima od kojih i do?ivim da ne otvore pogre?no poslat link za proizvod koji nisu platili.

Sve to stoji, te neke verzije koje se doplaćuju, razna sranja za uzimanje para, pogotovo Avid i Apple, ali poenta cele priče je da uvek ima? izbora, pljuni Apple i Avid i idi kupi Cockos, da ne nabrajam dalje gomilu re?enja koja ne zahtevaju milione i ne vređaju tvoje dostojanstvo dok vadi? pare da plati? za proizvod.
Ne ka?em da treba kupovati software samo zato ?to kompanije ka?u da treba, već da ga treba kupovati samo ako si njime zadovoljan i ako ga ozbiljno koristi?.
Ako već ?eli? da se bori? protiv njih takvih i ovakvih, najpo?tenije je ne kupiti ni?ta od njih, a onda ostati i dosledan i po?ten pa koristiti ne?to sasvim drugo.

www.dynamix-audio.com
kravadinka is offline  
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules