|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Moderator
|
![]()
Au...
![]() Zovi odmah lika...! Napiši tamo na KP u komentarima da je prevarant ako neće da priča...! E...pas mater...#%$@#... ![]()
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]()
Pisalo je full ispravan...zvao lika kaze da je radio...sigurno su ga u transportu protresli..msm ne znam sta da radim sada..da li pistoji neki servis u Ns da ga odnesem ..?
Bas mi krivo jbt...nije neka lova ali sam mogao da uzmem sony za 15-tak evra vise.. Sent from my GT-I9300 |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Moderator
|
![]()
@Dexxy imas pm za bg servis.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Pro Member
|
![]()
Ok..hvala
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Superoperater
|
![]()
Mozda je glupo, ali ajde da ipak kazem: da li je mini disk bio kojim slucajem write protected ? Jesi li se setio da proveris ? Mada onda, bar meni na TASCAMu, ispisuje write protected...
![]() |
#26 |
Pro Member
|
![]()
Nije write protected..vratio sam ga liku..cekamda mi nadje drugi...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() moram ga pitati dali radi bez minidiska? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Moderator
|
![]()
Izlaz (analogni ili digitalni) sa sa karte (integruše umeju da imaju s/pdif činč ili optiku) spojiš na minidisk dek u ulaz (digitalni ili analogni)...
Sad vidim da delta ima coaxial s/pdif, pa onda sa njega na MD... Traži MD sa coaxial s/pdif inputom... (preporučujem SONY) E onda imaš zaista izuzetno kvalitetan izlaz sa DAW, ili celog PC-a uopšte... Može da se koristi i kao kontroler za monitore, kao preamp za sluške i može i da veoma kvalitetno snima stereo! (atrac format (minidisk format) je izuzetno kvalitetna kompresija, autor formata je Sony koji se "kune" da nema značajnih čujnih razlika u odnosu na CD)... Radi se o "dinamičkoj" a ne frekventnoj kompresiji kao kod mp3. Dakle Full spektar 44.1 ili 48khz) Meni je zgodno npr. da pred kraj nekog mix-a ili rada na nekom projektu tog dana, snimim urađeno, i na klik-dva mogu da preslušam, bez da "dižem" DAW i projekat 10 minuta...
![]() |
#29 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() kakav mi to kabal treba? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Moderator
|
![]()
E... ...sto mu....pilećih krilaca...
![]() Onda proveri da li imaš integrisanu na ploči i da li ista ima neki digitalni izlaz. Može i sa nje, opisao sam to već... U kranjem, i da nemaš nikakav digitalni izlaz, koristi 2 analogna sa Delte... Iz Boksa u MD...npr. 3 i 4 u L/R činčeve na MD... Ovim kablom: ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Noobovsko pitanje u vezi kompjutera I7 ili C2Q ? | psionic | Computer Hardware | 37 | 15-04-2011 12:06 AM |
ProTools pitanje - noobovsko | Arthur | Audio Software | 9 | 04-03-2011 01:54 PM |
e ovo stvarno ?ivcira | File | Audio Software | 5 | 30-11-2010 07:54 PM |
Stvarno, stvarno naaajbolji studijski monitori su.... | ANITA | Monitoring | 48 | 25-05-2010 09:24 AM |
Stvarno nema smisla!!! | OFF | Predlozi i sugestije | 1 | 07-08-2006 02:57 PM |