|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Pro Member
|
![]()
@psionic
Zastareo? Onda ja bolje da cutim... trojka mi se nije svidjala jer se neshto tripovala... @Igor Zar ti nije lakshe da sada, kada si se zaleteo, sredish sve od nule i budesh siguran? Super shto je to sve proshlo dobro ALI i sam si nashao to "ali" ![]() O chemu se radili da li znash? (koji virus je bio u pitanju) |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]()
Ne. Na?alost i naposletku, do?ao sam do zaključka da je ovo nemoguće re?iti.
![]() Inače, epilog je isti kao i uvod, dakle, čim se startuje AdobeService ili dynamiclink servis, CPU ode na 50% Isključim li ove servise, EMU-ov Patch Mix koji ne mo?e raditi bez CTHelpera preuzme ulogu CPU "bombardera" na prazno. Sa isključivanjem EMU-ovog servisa, novo pokretanje Patch Mix-a tra?i restart računara i tu, dakle, vi?e nema pomoći (ni ?ivaca). Mogućnost izbavljenja je gotovo nikakva. Za?to? Ako se vratim na XP, komp će ?ljakati bez ovih anomalija, ali znate već s kakvim ograničenjima. Uzmemo li, pak, hipotetički da jednoga dana sakupim parice i obratim se RuDAW timu za brand new makinu, ?ta da radim s EMU 1820? Mogu samo da se slikam, jer kakvi god bili genijalci, maheri s Rumskog (mislim na Mihajla, pre svih) ne mogu instalirati W7 a da pritom izbegnu haos koji najverovatnije potiče od sumnjivih beta drajvera za zvučnu. Verovati da bi nekakav hackintosh u formi alternativnog operativnog sistema bilo re?enje, opet postaje utopija čim pomislim na EMU. Ptica me izdala! Kao jaje lepo na oko, koje puca čim zaigrate fuzz-ball. ![]()
![]() |
#23 |
Senior Member
|
![]()
A mozda ovo : http://kxproject.lugosoft.com/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Pro Member
|
![]()
^ ako moze da radi +1 za kxdrivere...
Nego, da li si probao "drugu instalaciju sitema"? Ochigledno nemaju svi taj problem s tim drajverima... iz chega mozda moze da se zakljuchi da je do samoga sistema...? |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Pro Member
|
![]()
Uuuuu, pa daaaaaaaaa!
![]() Druga instalacija, za početak. Hvala Haxli!
![]() |
#26 |
Pro Member
|
![]()
Druga, a i treca ako treba
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Pro Member
|
![]()
kx drajveri za 1820 postoje, video sam na net-u, ali je i to u nekakvoj eksperimentalnoj fazi, tj. jo? uvek se pobolj?ava, dodaje, dorađuje... Kada sam pročitao da je zarad pravilne instalacije istih potrebno apdejtovati firmware same kartice, moram priznati, da sam se naje?io i po inerciji počeo da razmi?ljam o tvom bezbolnijem predlogu. Samo treba naći "čistu" instalaciju...
![]() |
#28 |
Senior Member
|
![]()
dobri ljudi imam i ja jedno-dva pitanja vezano za ovu temu...
koristim win7 32 vec nekih 2 godine, i na ovom kucnom, i u studiu, i nek prica ko sta hoce, da kucnem u drvo, sto rece neko ja nisam instalirao sistem jos od kad su se bugari povlacili ![]() iako imam original i norton i kaspersky koji se lako apdejtuje, instalirao sam ih (prvo jedan pa drugi) pre nekih 4-5 meseci cisto da vidim dal ovaj moj win sekjuriti centar laze il ne vidi viruse, i nisam imao ni jednu gresku... izbrisao sam ih da mi ne koce sistem i znam da ima skeptika koji ce da kazu eee jes kako da ne, ali dal je to do "verzije" ili do vanzemaljaca ja tvrdim drugacije... da dodam da je do sada puno puta iskakalo neko obavestenje tipa allow-not allow ili kad ubacim neku flesku od prijatelja odma izbaci fix... dakle pitanje za vas je da li je po vama moguce ovo uopste ili mene laze komp? i da li uopste vredi instalirati antivirus koji ce da sve vreme tu koci, kad komp radi super... doduse neko ce da kaze vredi jer moze da upadne neki virus koga nista ne moze da vidi i da pojede sve, ali koliko sam citao nesto microsoft ima najvecu bazu virusa i resenja, i broj zaposlenih koji pisu antiviruse i broj hakera uposljenih da prave viruse koje ovi uce da stopiraju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Pro Member
|
![]()
@Igor
To ne bi trebalo da bude teshko... ![]() Shaljem ti pm chim iskucam ovaj post... @BlasterMaster Necu troshiti puno rechi na objashnjavanje, iskoristicu muku i problem kolege sa foruma da ti to "objasinim"... malo chitanja al bice koristno ![]() Sve pochinje od ove teme: http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=38318 Kljuchi post je ovaj: http://www.rumski.com/forum/showpost...23&postcount=8 A zatim, par meseci kasnije, nazalost, desilo mu se ovo: http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=39619 elem, naravno da je moguce ne znam shto te to chudi? Samo je pitanje koliko jako cesh da "puknesh" kada budesh "pao" - nishta vishe Zato je bolje "sprechiti nego lechit" ![]() Ne znam shto se ljudi chude toliko sa Win7 pa i sa XP, meni je i on radio godinama bez ikakvih problema... naravno uz nod i firewall i malo odrzavanja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Senior Member
|
![]()
pa ispratio sam problem kolege branoya jos davno, samo nikako ne mogu da uporedim tu situaciju i ovu moju... branoy je naveo da na kompu ima 4 sistema (i 32 i 64bit) sto ajd da kazemo i nije toliki prob, ali i to nekad moze da utice na sigurnost i sherovanje podataka, i glavna stvar je sto je on poiskljucivao sve firewallove i update (a uz to ide i update microsoftovog antivirus centra) i updateovanje windowsa i skeniranje driver gresaka i sve te stvari bez kojih ja ne vidim da moze uopste da radi win7 kako treba... dobro je i ako toliko izdrzi ... a i skidao je preko torrenta (sto je lagan nacin za infiltriranje trojanaca) i zbog toga mu je komp nazalost upao u more virusa i gresaka... ali to je kao da recimo imam antivirus program koji super shljaka, i ja resim da iskljucim sva njegova updateovanja, i firewall i scan i cepam tako 6 meseci - pa normalno da ce biti prepun virusa... meni je ukljucen sec centar non stop, stalno se updateuje i evo od jutros sam ponovo proverio na full scan preko antivirusa i nista
![]() ma haxli za win7 se i ne cudim toliko dosta mojih prijatelja su isto zadovoljni kao ja, ama win xp - e to je smrt za mene ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Asio for all v. 2 drajveri ili nesto drugo? | disco violence | Audio Software | 4 | 11-11-2011 03:59 PM |
Wavelab ili ne?to drugo za indeksiranje | Surfer | Audio Software | 21 | 09-09-2011 06:31 PM |
5.1 problem... ili nesto drugo | K!b0r9 | Audio Software | 3 | 06-09-2010 01:04 PM |
Zoom H4n ili ne?to drugo za snimanje na foh-u? | Edi Prog | Live Sound | 17 | 20-08-2010 10:18 AM |
HD recorder ili nesto drugo? | goran ns | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 9 | 04-12-2007 11:29 AM |