|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
MAO
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]()
Izgleda kao celine, ne kao da fali neshto i ako su monitori jedan od drugoga fizichki odvojeni...
Ako sam ja dobro skapirao tu prichu... Last edited by psionic; 25-02-2012 at 07:35 PM. Reason: prokleti edit :banghead: |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Superoperater
|
![]()
Izgleda kao celine, ne kao da fali neshto i ako su monitori jedan od drugoga fizichki odvojeni...
Ako sam ja dobro skapirao tu prichu... Pa sta uradi, ubaci kao da su stranice monitora preko slike ? (po defaultu cim izadje sa jednog ekrana, kursor skoci na drugi, zanemarujuci debljinu ivice monitora) Takodje, sigurno ima monitora vrlo tankih okvira oko ekrana... Ja mislim da ce ga ubrzo zaboleti vrat od rada na 6 x 24" monitora ![]()
Mutna slika i mutan ton - ljubitelje filma muči on.. Last edited by psionic; 25-02-2012 at 07:49 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Pro Member
|
![]()
Shto tanje ivice monitora u ovakvim kombinacijama su vishe nego pozeljnje...
Ne mogu ni da zamilim kako to izgleda, reche da je probao i da mu se to svidelo... Ja idalje zamishljam taj jedan monitor vishe (koji nemam) xe xe |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Moderator
|
![]()
Zvuci zaista impresivno, ali da li ima racunice eyfinity 6 + 6 monitora + nosaci ili ici na projektor i platno?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Banned
|
![]()
na platnu nemozes imati ni blizu takvu rezoluciju,tako da bi ti se sve na platnu paralelno povećalo,pa opet recimo nebi imao mjesta za druge prozore koje otvoris.nije bitna velicina nego radni prostor ako me razumiješ.ova kartica ima max rezuluciju 6 x 2560x1600 sto je 15360 x 9600 pixela.tako da bi imao puno vise radnog prostora nego na projektoru.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Moderator
|
![]() ![]() ![]() ...ma jasno i ja radim na 2*24" i cesto mi je zbrkano, nego mnogo je to ivica, a i nesto ce sigurno da zasmeta nearfield monitorima, kako god da ih stavis, a ako su predaleko iza stola, ili previsoko, meni bi bilo previse sitno. Svaka cast, samo napred, pa prijavi iskustva. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|