|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Senior Member
|
![]()
Sve se ja slazem ali ti zaboravljas da se u Srbiji tesko zivi i da neko prezivljava sa 25 000din.
Drugo ako se bavis muzikom verovatno imas mac pro koji kosta pff ... a za 500 evra kuciste napravis koje dere svaki mac. Ako stavis Mac i Win da sve radis legalno onda su tu negde.Legalno sve nabavis,platis win, placas servisiranje itd,ali poenta je u tome sto to u SR radi mozda 2-3% korisnika Windowsa.
![]() |
#22 | |
Member
|
![]() Quote:
Po mom misljenju, danas je 27" iMac gotovo no-brainer sto se tice 90% studijskih poslova (ako ti ne treba PCIe), narocito sa pojavom Thunderbolt periferija (recimo u mom iskustvu Thunderbolt RAID disk nakacen na Mac Mini sa SSD-om je ekstra zgodan za audio/streaming disk, mnogo brzi nego tipicni interni diskovi na mom PC-u ili starom Mac Pro-u). Elem, ode sve u advocacy, ali mislim da je ranija poenta bila da nema svrhe kalemiti OS X na sklepani PC - stavi Windows i vozi Cubase/whatever, muzika je bitna. OS X sigurno ne treba coveku koji ima vremena za takve avanture. Da mu treba kupio bi Mac-a. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Senior Member
|
![]()
Hmm hoces da kazes da na macbook air bolje radi cubase ili dj traktor nego na PC-u koji je sklapan za 1000$ ??
![]()
![]() |
#24 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() Ili recimo u mom poslu je jako bitno imati Final Cut Pro (barem trenutno)... A često samo za neki import-export. A samo za to se ne isplati kupovati mac pro. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Senior Member
|
![]()
Na to sam mislio,nemoj zezati
![]() Sent from my iPhone using Tapatalk
![]() |
#27 |
Member
|
![]()
Pa dobro, onda poredi MacBook Air sa nekim Ultrabook PC laptopom, da ne mesamo babe i zabe
![]() Ne poricem ja argument sirove brzine za ulozene novce - i ja imam 2 PC kante za 6-core/16GB i RAID0 diskovima koji su savrseni slejvovi za masivne Kontakt libove za relativno male pare koji doduse ne izlaze iz ormara (ne, ne radim soundtrackove za film ![]() Ovakva kombinacija je zapravo savrsena - mali jeftin Mac za sminku i jednostavnost (ili za software/hardware koga nema na Windows-u) i PC "misici" u pozadini da se pogura Mac kad zapne. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
ESI Juli@ | nvelja | Kupujem/trazim | 0 | 03-11-2010 08:18 AM |
PreSonus izbacio nove drajvere | dejankuki | Computer Hardware | 0 | 05-02-2010 04:31 PM |
gde da nabavim drajvere za LUNU | Insomnia Studios | Computer Hardware | 3 | 30-06-2009 10:56 PM |
Giga Studio 3 .... nece, pa nece | OFF | Audio Software | 10 | 15-06-2005 09:58 PM |
Molim pomoc za Kx drajvere | alexsa1 | Computer Hardware | 2 | 22-05-2005 12:04 AM |