|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
VIP Member
|
![]()
da malo vratimo na originalnu temu !
u stvari - on je glup jer je napisao biografija !! Ako je ovo biografija, ja sam P Diddy ! Vise je kao kratki info.. A treci pasus, sa licnom porukom je sasvim normalna stvar (kao i zahvaljivanje svima ..od babe pa do uciteljice iz prvog razreda..) A Ostatak thread-a//klasican primer "kako skrenuti sa teme" a ..Francuski rep zvuci super !!
#24 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 31-08-2011 at 09:22 AM. |
|
![]() |
![]() |
#25 | |
Member
|
![]() Quote:
E... zato je tu Rumski ![]()
![]() |
#26 | ||
Superoperater
|
![]() Quote:
![]() Quote:
Francuski RAP je mozda i dobar, ali opet - stvar ukusa. Ja ne razumem ni rec francuskog, pa mi sve to zvuci kao da je neko stavio izvodjacu vruc krompir u usta i pustio ga da nesto recituje... ![]()
Mutna slika i mutan ton - ljubitelje filma muči on.. Last edited by psionic; 31-08-2011 at 04:07 PM. |
||
![]() |
![]() |
#27 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Senior Member
|
![]()
I opet pljuvacina na Rumskom. i opet ista izlizana tema.
Ha ljudi... ![]() Ejs, valjda je to najlakse povesti! Ni meni se ne svidja rokenrol koji furaju Osvajaci ali koga za touopste zabole??? Valja pretpostavit da ljudi ovde na Rumskom imaju nesto zrelije muzicke ukuse i da ne obracaju paznju na ovakve pojave,pa pobogu ste lafcine!?! Ajde bolan ko Da Bear ispucajte ovde cim nesto uradite a ne samo pljuvacina po svemu i svacemu majku mu... Mislim da je suzdrzanost vrlina. Decko ima svoju publiku, klinke lude za njim vjerovatno, mladjan lijep i zavrsena prica, vjerovatno i ubode koji dinar i super, i vjerovatno se bavi tim cime se bavi da bi nahvat`o riba zaboli njega za emocijom! A sto ce se decko tek sad naloziti kad sazna kakve su sve iskusne kuke povele raspravu o njegovom liku u djelu, auuuu... Nema kraja... ![]() www.myspace.com/slikaiprilikamusika |
![]() |
![]() |
#29 |
Superoperater
|
![]()
+1
Mutna slika i mutan ton - ljubitelje filma muči on.. Last edited by psionic; 31-08-2011 at 09:19 PM. |
![]() |
![]() |
#30 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
cudno, ne slusam rap, ali francuski mi LOMI kako mi dobro zvuci.
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Biografija.... | OFF | Ogi Radivojević | 0 | 05-09-2007 09:40 PM |