Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Promocija radova

Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare.....

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 17-05-2011, 08:23 AM   #21
wladymeer
Senior Member

wladymeer's Avatar

Default Re: David Maksim Micić - Bilo EP

Niti poznajem Heatmana pa ga nešto branim niti kapiram čemu toliki revolt na njegovoj strani na tvoju recenziju. Jedino se ne bih složio da ne zvuči dovoljno masno, mada je pitanje na šta tačno ciljaš jer kažeš masno a opet se pozivaš na "warm". Koliko sam ja upoznat masno bi trebalo da bude fat, tj. PHat a taj deo produkcije je skroz tu

Kad bih morao da tražim dlaku u jajetu, produkcija mi se čini malo i previše "suva". Tačnije, bubanj nije suv, ali ostatak matrice jeste. Doduše, nisam producent i o tome mogu da pričam samo kao malo "napredniji" slušalac.

U svakom slučaju ne treba suditi o ovom momku kao kompozitoru preko ovog EPja jer ovo nije muzika u kojoj takve stvari dolaze do izražaja. Ovaj žanr obično i zvuči ovako i ništa što je on uradio ovde nije "tragično" pogrešno.

Ono što je za pohvalu to je da za razliku od drugih gitarskih heroja nije krenuo klasičnim "shred" putem i to je samo po sebi dovoljno veliki plus s obzirom na godine. Još samo da se izleči od drugara koji će bespotrebnom agresivnom odbranom da mu nanose veću štetu nego korist i biće super

edit: a rok je u kurcu jer su 80te odavno prošle. Rok zapravo nikada i nije bio IN zbog svog kvaliteta već zato što je muzička industrija u tom periodu to furala kao mainstream.

Ta ista publika koja je slušala rok 80tih, da danas imaju godina koliko su imali 80tih, slušali bi Lady Gagu.

Last edited by wladymeer; 17-05-2011 at 08:32 AM.
wladymeer is offline   Reply With Quote
Old 17-05-2011, 10:29 AM   #22
nesmislen
Junior Member

Pa ako je moj post ekstreman ne znam onda kakvi su postovi Heata-a i MarjanaL0-a O.o
Ovo sto pise decko je stvarno zabrinjavajuce, a satro wladymeer ga ne poznaje...a sigurno se druze na fejsu i ponekad odlsusaju Alogiu zajedno.
nesmislen is offline   Reply With Quote
Old 17-05-2011, 10:40 AM   #23
wladymeer
Senior Member

wladymeer's Avatar

Heatov prvi post nije ekstreman (mislim da mu drugi post nije potreban jer ne treba da se pravda nikome ko ga napada za ono šta misli) a Marjan je neko kome David smeta. Uostalom, isti je zbog svog karaktera i obrisan pa ne vidim potrebu da se priča o tome.

Zašto i kako je došlo do toga, ne znam, ali izgleda detinjasto. Ali, ako ništa drugo, učinio je Davidu uslugu jer vidi koliko se sada piše o njegovom EPju. Da nije bilo njegove reakcije sigurno ne bi ni bilo ovoliko komentara.

Usput, kada ti je lični status već toliko bitan i ko se sa kim zna ili ne zna, možda bi mogao i sam da se predstaviš da znam sa kim uopšte i pričam.

Last edited by wladymeer; 17-05-2011 at 10:43 AM.
Old 17-05-2011, 11:19 AM   #24
nesmislen
Junior Member

Osoba koja se potpisala kao MarjanL ima veliki problem (decko/covek je bolestan) jer ne znam kako moze drugacije da se objasni ono sto radi, a post sam zalepio upravo zbog njega....A Heat je klasiicna osoba sa foruma koja spava ispred monitora 20h....njemu je sve oprosteno.....mora i takvih da ima......

O Davidovom Epju se prica vec danima ovo ovde niti pomaze niti odmaze, a njemu stranci daju najvecu podrsku sto je za ocekivati(ujedno tuzno), jer kod nas kada je u pitanju neciji rad i trud svi bi da pljuju...ovo ovde je samo iznerviralo ljude koji su bliski Davidu i emotivno reaguju, previse zastitnicki. Kritike su sastavni deo svakog posla i uvek ce ih biti, ali kritike strucnih lica a ovo ovde je sprdnja. Neciji ukus nije kritika.

O statusu nebitno, vas dovjica ste drugarcići na fb-u a ovde prosipate neke pricice kako se ne znate i sve vreme ga branis, ali dobro to rade drugari
Old 17-05-2011, 11:22 AM   #25
wladymeer
Senior Member

wladymeer's Avatar

Naravno, zato si se i ti anonimno registrovao da braniš Davida čak i kad ga niko ne napada.

Uživaj a Davidu sve čestitke za performans na EPju
Old 17-05-2011, 11:28 AM   #26
nesmislen
Junior Member

Naravno

A o metal muzici cemo vec nekad prodiskutovati jer se ne slazem da nije donela nesto novo zadnjih 10god.

Pozdrav i sve najbolje!
Old 17-05-2011, 11:50 AM   #27
nesmislen
Junior Member

wladymeer ( Alogia) baci pogled na pm!
Old 17-05-2011, 02:45 PM   #28
Bota
Member

Bota's Avatar

Quote:
Originally Posted by DevilMayTry View Post
A da vi momci pojebete nesto,a ?
Ote mi rijec iz usta

Vise sviranja (a i yebavanja) a manje frustracije ne bi skodilo nikome.
Bota is offline   Reply With Quote
Old 17-05-2011, 03:01 PM   #29
Goran B
Member

Goran B's Avatar

Ja lično smatram da je David veoma talentovan i uradio je odličan posao sa ovim snimkom. Mo?da nije izmislio ne?to revolucionarno, ali sigurno jeste svojim radom skrenuo pa?nju na sebe, a to je valjda i cilj ovog EP-a.
Ne vidim ni jedan razlog da ga neko kritikuje ili ?ta već.
Svako ko misli da zna i mo?e bolje neka tako i uradi, a manje priča.
Naravno da treba jo? da se razvija, ali ovo je ipak odličan početak i ja mu ?elim sve najbolje u budućem radu.
Goran B is offline   Reply With Quote
Old 17-05-2011, 03:06 PM   #30
Goran B
Member

Goran B's Avatar

Quote:
Originally Posted by DaBear View Post
Nisam preslusao EP (problem sa skidanjem), ali sam pregledao Youtube kanal i Facebook i ne vidim cemu ovolka huka i buka.
Decko ocigledno vrlo dobro vlada gitarom..vrlo dobro ! Pa jos i kad se uzmu godine u obzir, vidi se da nije "obican seoski gitarista" !
E sad, sto to nekome smeta, sto mu je krivo ili sta vec - to je druga prica.

Ne bih ulazio u analiziranje muzike koju ne slusam na dnevnoj bazi, ali to je i nepotrebno ! Bitno je da decko ima ideja, puno ideja..da eksperimentise, da koristi sve moderne nacne skretanja paznje (Facebook, Youtube, itd.) da je sve odradjeno sa stilom, da vizuelno sve izgleda dobro...i to je dovoljno!!

Dr Luke je u mladosti studirao, slusao i svirao Jazz, samo stare stvari - a danas je jedan od najvecih producenata /kompozitora pop muzike !!!

Pre ili kasnije nesto lepo i veliko ce se desiti!
Ukusi / tehnika / znanje ce sazreti i izkristalisati se i onda ce biti jos lakse!!

Ljudi njegovih godina neznaju neke osnovne stvari o muzici i to je dovoljno!!

Upravo.
Goran B is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules