|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]()
Znaci nikom se ne svidja Focal solo 6 ili twin 6?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Member
|
![]()
posto je to BoZo pojacalo i jel ima nekih specifikacija na netu negde?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
SuperModerator
|
![]()
jok, dao si link za 4002, a zuti je 1802.
http://www.bozoel.com/ ...koliko vidim, stigli su crni front paneli. ovo izgleda ozbiljno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
![]() Ne znam zasto odmah nije uzeta crna ili siva.. To su tech boje.. Zuto mi je mnogo ruzno.. Da da ova mkII varijanta mnogo ozbiljnije izgleda Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Moderator
|
![]()
Koliko sam sad video, obe su sad crne verzije...
Mada ne znam zasto se toliko bezi od aktivnih kutija... ![]() Iskreno 2 'iljade jeste lepa kinta na ovu krizu svakako, ali ,realno, nije neka straobalna cifra za monitore... Niko ne pominje i Quested-e... Slusao sam S6 i stvarno me odusevila kutija, mogu misliti kako tek S8-ica radi, a u toj ceni je za par, cak i nize!
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 05-01-2011 at 09:41 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Od aktivnih kutija u tom rangu ja ne vidim mnogo resenja, osim Adam A8x, Dynaudio Bm6a, ne znam koliko kostaju Quested S8R, PMC itd mislim da oni prebacuju tu cifru (PMC i Quested)... Ovako sam sracunao da pasivnu varijantu za 2000 E tesno mogu dobiti BM15 + BoZo + neki mali i manje ozbiljni monitori tipa Adam A3x, kao drugo slusanje... A razlog zasto sad definitivno necu da uzimam Adam A8x je port noise koji je na mom A7x prisutan, znaci sa 808 kick-ovima mogu da se oprostim pri glasnim slusanjima ili sa nekim sub bass-ovima ... Cuo sam drugi par kod prijatelja Komplexa koji jos veci port noise ima... A na A8x korisnici kazu da je port noise jos veci. Adam je najavio neke chepove za portove koji ce navodno da izoluju port noise, ali meni je ta varijanta sa chepovima veoma neozbiljna za 900 E kolko sam platio A7x... Super je sound i sve to, ali duboki solo signali izazivaju port noise i to je to |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Adam.. Jebi ga, ipak je to 7 ica, ne moze on da istera 13hz... Ali svakako u onoj ceni je opasna kutijica...
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pioneer DJM-2000 | Mika Technika | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 09-09-2010 11:32 PM |
veliki monitori vs mali monitori | liman021 | Monitoring | 4 | 13-07-2006 12:06 PM |