|
Produkcija Hip-Hop/RnB Muzike Snimanje, produkcija, obrada i aranziranje Hip-Hop/RnB muzike i slicnih pravaca... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Banned
|
![]()
evo i snoop preko chejsa i statusa
sa Ghostpoetovog Peanut Butter Blues & Melancholy Jam Last edited by cAAc; 31-03-2011 at 12:07 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Pro Member
|
![]()
...
![]() |
#24 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ma opusteno... ![]() Svako voli ono sto mu se svidja i to je u redu, sve postujem... A da si pogrijesio sto si ugurao ovo u hiphop/ rnb sekciju NISI! To odgovorno tvrdim kao osoba koja konstantno prati hiphop evoluciju od bas-bas malih nogu, tj od 1990 pa nadalje... Tako da samo rokaj sa threadom as far as I'm concernded ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Pro Member
|
![]()
I da se nadovezem.. Ja licno nalazim osvjezenje u engleskom akcentu mc-inga i engleskom mentalitetu - to jest njihovom nacinu interpretacije tema o kojim pricaju..
A sto se zvuka tice, svi znamo kakvu klabing scenu i nacin zivota ima London, te bi u najmanju ruku bilo nenormalno ocekivati slicnu energiju kao sto ima L.A. npr..
![]() |
#26 |
Banned
|
![]()
posle 97 sam zapostavio malo hiphop jer nisam mogao da se naviknem na ono sto je sledilo ..i zahvljujuci soulseeku pre ne znam koliko godina otkrijem grajm i kao sto sam kazes ,pravo osvezenje .Jos kad sam cuo Bruzu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Pro Member
|
![]()
Ja nisam zapostavio. Doduse zadnjih godina nemam onaj 'manijakalni' polet kao ranije dok sam bio neka vrsta dzepne enciklopedije
![]() ![]() Nego da ti ne otimam thread i pricam sad o sebi, evo nesto klubsko englesko sto sam cuo relativno skoro ![]() Edit: Hmm, kako se ostavlja link a da se vidi youtube prozor u postu? Sigurno nije komplikovano, ali dusha mi spava trenutno. Laku noc! ![]() Evo ga ovako http://www.youtube.com/watch?v=hb30qGoVvCo
aje Last edited by Rhino; 31-03-2011 at 03:05 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Banned
|
![]() Quote:
evo ga i video za stvar koju si okacio ,vrhunska ![]() Last edited by cAAc; 31-03-2011 at 04:57 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |