|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
Member
|
![]() Quote:
Dobri moj Google mislim da nisi dobro razumio,ali si i od samog pocetka napao,naravno ne zamjeram ti,trazio sam misljenja kompetentih ljudi a TI se ocito smatras kompententim i vjerovacu ti na rijec,ali nakon ovoliko paljbe daj mi link da ja poslasam nesto tvoje sto ti smatras da je dobro . Dalje ja sam za autorski rad i studio dobio 600eura za pjesmu Andjeo i taman toliko sam i vremena portosio,karikirao sam da je to 10 sati,bilo je tu nekih 30-taK i tako ti to dodje na nekih 10 eura po satu sto ja mogu zaraditi i svirajuci i drzeci privatne casove iz informatike,dakle mizerija.(300 muzika i tekst +300 studijo) DA si malo bolje procitao vidio bi da sam koristio royality free multitrack pjesme za Staricu ,dakle ljudi su svirali pjesmu ,dali kod mene u studiju ili negdje drugo ,svejedno je ,ja sam to samo malo poslozio po mojoj haermoniji.Evo ti link orginalne pjesme http://soundcloud.com/drzox/smart Ja bolje nego sto je ovo(a mislim da puno razlike u produkciji izmedju orginala i Starice nema) nikad nebi mogao niti znam ikoga u blizoj i daljoj okolini exYu da moze odsvirati i napraviti nesto ovako,a ako ti smatras da i ovo nije dobro ,e j...ji ga onda , ![]() Na slican nacin uradjena je i Andjeo samo ne mogu da nadjem orginal.
![]() |
![]() |
#22 |
Banned
|
![]()
* obrisan post - rekao sam nešto za šta nije ni vrijeme ni mjesto
Last edited by balthazaar; 05-05-2010 at 11:10 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||
Banned
|
![]()
Odakle ti ideja da sam te "napao", napisao sam iskreno sta sam cuo. Sam si rekao da si poslagao semplve za par sati i vokal za sat + preset od masteru. To nije produkcija, vec nacin da se zaradi. Slozio sam se sa tvojim misljenjem da pesma spada u 70% produkcije.
I dao sam glup savet: da se za to vreme koje si utrosio ne moze uraditi nista ozbiljno, bar ne na taj nacin. Quote:
Probaj da se sve odsvira i izproducira, bice bolje, mnogo bolje. Ako radis za novac, onda bolje seplovi, ako hoces da uradis nesto ozbiljnije, mora da se svira (jer ce onda zvucati kao pesma), ovako zvuci kao lose poslagani semplovi sa jednim presetom na master sini. Quote:
Mozda bi bili bolje da sam delio neke komplimente, ali sam ti dao komentar za koji mislim da ce ti koristiti. ![]() Last edited by google; 06-05-2010 at 07:50 AM. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() dali ti cujes razliku izmedju orginala http://soundcloud.com/drzox/smart i starice http://soundcloud.com/drzox/starica ,jer ja je iskreno ne cujem(mozda sam subjektivan),ali kad kazem razlika onda mislim na recimo ,kupio si Cd od nekog benda koji je snimio sve u istom studiju i istoj opremi i mastering u istog covjeka i ti sad slusas zvuk ,a ne pjesme konkretno, to me vise interesuje nego da li je aranzman dobar ill ne.
![]() |
![]() |
#26 | ||
Banned
|
![]() Quote:
Nemoj vijati "produkciju", vec pesmu, aranzman, izvodjenje, i na kraju snimak, pa tek onda produkciju. Ako je sve makar solidno od toga sto sam pobrojao, SIGURNO ce zvucati, makar bila skromna oprema i solidni sviraci. Ako toga nema, ne valja. Bolje zvuci solidno odsvirano i snimljeno, nego "vrhunski semplovi". Vrhunski semplovi lice na Majkla Dzeksona, koliko je on bio lep onako iseckan, toliko je lepa i tvoja pesma. Quote:
Kad dodas vokal, to je VISAK, nisu ostavili PROSTOR, razumes li? Nema mesta u miksu i za vokal. A kad ga stavis, pocinje guzzva, ono sto je na originalu dobro zvucalo, sad smeta, kontas? Last edited by google; 06-05-2010 at 09:04 AM. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Banned
|
![]()
daj malo razlike tu, jer to nije isto nikako! Semplovi se sviraju!!! A lupovi su tuđi...a, đe uze Majkla D?eksona za zako smje?no poređenje...pod 1 - on nije uop?te bio isjeckan - već je imao samo jednu plastičnu operaciju - nosa! A ostalo je sasvim drugi vid medicinsih zahvata , a to je ubrizgavanje hormona...eto i tu se vidi koliko bilo ?ta kapira? i koliko ti je dobra predstava stvari..uz to ?to je Majkl D?ekson neponovljivi gospodar popularne muzike, a zamisli - nema ni jednu klasičnu bendovsku pjesmu...vjerovatno Quincy Jones i ekipa nisu imali tebe da im objasni? značaj korićenja "?ivih" instrumenata , pa se ne bi zajebavali sa raznim sintisajzerima , ritam ma?inama i čudima...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||