|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Znam da u driverima ima da se izabere hosted i standalone, pa sam mislio da kada je hosted da cubase daje sinhronizaciju sam ... Sori arkodeonista sto ti ispamovah temu, ali i mene ovo interesuje, a kao sto vidis nisam sve shvatio kako treba pa dok mi legne sve ![]()
Ej, Ljubice, Ljubice, grudi ti, Ljubice, kao haubice! ![]() Last edited by SumAnuT; 23-03-2010 at 11:51 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Senior Member
|
![]()
Ma nije problem, valjda cemo skontati nesto do kraja!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
MAO
|
![]() Quote:
a system link ionako fura preko adata, tako da je to isti đavo |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Senior Member
|
![]()
Zar ne moze System Link preko SPDIF-a?!
Ako sam dobro razumeo, ovde pise da moze: "What is VST System Link? VST System Link is a system for networking computers using Steinberg Virtual Studio Technology (VST) software and Audio Stream Input Output (ASIO) hardware. VST System Link enables the transfer of synchronization, transport, and audio data between two or more workstations equipped with compatible software and hardware over standard digital audio cabling systems such as ADAT, TDIF, AES/EBU, S/PDIF etc. And because it uses the audio stream itself, synchronization is completely sample accurate, even across multiple workstation configurations!" Last edited by akordeonista; 24-03-2010 at 09:16 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
banned
|
![]()
Moze, on je pravljen za sinhronizaciju dva kompjutera
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
banned
|
![]()
Ma da, u sustini, system link samo shalje klok preko bilo koje vrste digitalne veze do drugog kompjutera i na taj nacin ih sinhronizuje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
MAO
|
![]()
pa ako imaš već spdif na raspolaganju, jebeš system link, ne treba ti on da bi bio u syncu. Ako imaš spdif, preko njega možeš prevući 2 kanala plus sync informaciju
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Moderator
|
![]() Quote:
pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#30 |
MAO
|
![]()
na to sam i mislio
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Skoro audio/midi pitanje | Kal-el | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 08-06-2009 03:45 PM |
Vista i xp na jednom kompu, kako? | Danny Lou | Audio Software | 9 | 01-04-2009 01:22 PM |
HDD velicina na papiru i na kompu? | korenjak | Computer Hardware | 17 | 15-02-2009 04:54 PM |
USB audio karte | sRce | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 22-05-2008 10:38 AM |
pitanje: Maticna za audio | pike | Computer Hardware | 0 | 10-09-2006 12:21 AM |