Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 08-03-2010, 01:37 PM   #21
alavuk
Pro Member

alavuk's Avatar

Default Re: zapanjujuci podaci !!!

muzicka industrija je sama sebi iskopala jamu i sad su joj svi drugi krivi i o tome smo pisali tj diskutovali milion puta , i naravno da su se ljudi smorili od stancovanja diskova/ploca/mp3-ova i eventova ...

xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda"
alavuk is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2010, 03:18 PM   #22
gorjan
Senior Member

Quote:
Originally Posted by DaBear View Post
Problem je sto se sad (mozda ) brojcano vise prodaje, ali nisu vise CD singlovi sa 3-4 stvari i miksa (?2-3 komad bio) ili album sa 10-12 pesama (?10-12 komad bio), NEGO 1 ili 2 NAJBOLJE pesme u download formatu za ?0,59 po komadu!!!!! I to je kad se rese da kupe (a ne da iskopiraju)
al ti novci od mp3 su skoro cisti novci, u smislu da ti je nepotrebna gomila operative stancanje diskova, prodajna mreza itd... ne bi ja rekao da tu bas nema nikakve racunice, samo lova dolazi drugim kanalima
sto se tice propasti industrije i ostalih expertskih tema,
malo je sve to simpaticno, mojoj generaciji je bilo horor to sto se sad svi loze tamo na neki rap, dance itd, a ne slusaju prave vrednosti(koje smo mi naravno drzali u malom prstu). sad je na red dosla sledeca generacija da kuka,
Zato deco, pamet u glavu na vreme i pocnite da se bavite investicijama u nekretnine, privatizacijama i sl...

na stranu sve to, ovaj dabear-ov clanak je izuzetno koristan za one koji zele da se bave muzikom kao poslom, mislim da dosta toga moze da se izvuce za nauk(ukoliko u startu prihvatimo da su dati podaci nepristrasni)
gorjan is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2010, 06:49 PM   #23
fipke
Senior Member

fipke's Avatar

ja predlazem da otvorimo novu subkategoriju foruma u kojoj bi bili postavljani samo ovakvi clanci realnog stanja muzicke industrije, zarad demoralisanja mladih sa nerealnim vizijama. naravno dabear-a za moderatora!!

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules