|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Pro Member
|
![]()
muzicka industrija je sama sebi iskopala jamu i sad su joj svi drugi krivi i o tome smo pisali tj diskutovali milion puta , i naravno da su se ljudi smorili od stancovanja diskova/ploca/mp3-ova i eventova ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
sto se tice propasti industrije i ostalih expertskih tema, malo je sve to simpaticno, mojoj generaciji je bilo horor to sto se sad svi loze tamo na neki rap, dance itd, a ne slusaju prave vrednosti(koje smo mi naravno drzali u malom prstu ![]() Zato deco, pamet u glavu na vreme i pocnite da se bavite investicijama u nekretnine, privatizacijama i sl... ![]() na stranu sve to, ovaj dabear-ov clanak je izuzetno koristan za one koji zele da se bave muzikom kao poslom, mislim da dosta toga moze da se izvuce za nauk(ukoliko u startu prihvatimo da su dati podaci nepristrasni) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Senior Member
|
![]()
ja predlazem da otvorimo novu subkategoriju foruma u kojoj bi bili postavljani samo ovakvi clanci realnog stanja muzicke industrije, zarad demoralisanja mladih sa nerealnim vizijama. naravno dabear-a za moderatora!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
kvrcnuo hdd ... tj nestali podaci | alavuk | Computer Hardware | 12 | 13-06-2007 12:01 PM |
Personalni podaci | alen | Predlozi i sugestije | 25 | 17-11-2006 01:41 AM |