|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
ha ha ha ha ha aaaaaaaaa ahhhaaaaaa ha ha ha ! ijaoooooo .. sve je tu ..i house loop (i udara) i Auto tune na vokalu (modreno!), i spot sa belom pozadinom (trendy) i igracice u donjem rublju (ehhm...uff!) I metalik napumpane jakne i DJ set..i sve - ALI NISTA NE RADI KAD SE SKUPI ZAJEDNO !!!
![]() |
![]() |
#22 | |
Pro Member
|
![]()
Ehh... muzika sa ovih prostora je horor, lolipop i ti fazoni .. mc seljaci i mc soulja boyovi
![]() ![]() Quote:
Danas svako misli da je producent ako ima FL Studio i skida melodije iz tudjih pesama (direktno drag and drop, odsviraj pravu melodiju na klavijaturi ako si producent)... Pitam li se de bi svi ovi reperi i producenti bili da nema kompa i VST-ova, nego 2" traka i brdo hardwera, i dalje bi lupali u sherpe... sve jedno.. Ali ne mozes da kazes da je hip hop trash jer ima dosta producenata koji su zaista muzicki obrazovani i extra talenti, sami pishu melodije i sklapaju pesmu od nule (west coast 90s produkcija vrh vrhova, tha dogg pround, snoop dogg, dr.dre, dj quick, johnny j, dj battlecat, kurupt, moe z itd). od kad je stigao pro tools umesto trake i drty south preuzeo mainstream prava muzika je umrla. RIP izviljivam se za off topic, ovaj post nije bio upucen autoru teme. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Moj prijatelj pravi do jaja west coast matre, koje si verovatno vec cuo na nasim (srpskim) rep albumima i svira sa dva prsta na klavijaturi, nikad nije stavio nijedan loop nigde, pre toga je bio gitarista u nekom hard core bendu. Brda west coast-a, su presvirane stare stvari... Isto tako jedan moj prijatelj pionir makedonskog repa, pravi instrumentale za koje bi svako reko da su semplovani, ali nisu, svi su svirani, danas radi pored repa i muziku za pozorista, obradjuje zvuk za filmove itd... Nema pravila ![]() Last edited by Jan; 12-01-2010 at 03:42 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Retko koja stvar da nije obradjena u 90.Pa Puff Daddy je sve zivo sto je valjalo sample-ovo pocevsi od Lets dance - david bowie,pa sve BIG pesme su sample/ovane ali ama bas sve !!E sad,treba i to znati.. Znas kako kazu "Prosto se nasao na pravom mestu u pravo vreme" i to je to. Rest is history kao sto znate sa njim .. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Ja ne kapiram ako ljudi znaju sta prolazi (gore navedeno) sto onda ne prave takvu muziku ?Po meni je to "novo "kod nas kao i Face pesma za Milana Stakovica.Niko do sada nije ubacio taj pop zvuk kod nas vec ili hardcore hip hop ili hardcore turbo folk.Mislim da su ove dve pesme super primer kako moze sve lepo da funkcionise.A i sama brojka govori od skoro pola milona gledanja na YT za pesmu "Pozuri". Jos jednom samo da nagovestim da konkretno pricamo o pesmi a ne o pevacima !!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Pro Member
|
![]()
Xenia lichi na williem defoe ladno
![]() ![]() ![]() Isti osmeh ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Btw sad me podseti za AMI G.Verovatno znas za onu njegovu stvar "Zmija/Zaba" sa Slavicom Cukteras.Veruj ti meni,ni manje ni vise nego kad se to pustalo po klubovima jedno vreme!!!! Ja sam bio zabeknut kad sam cuo sta pojedini Dj pustaju ![]() ![]() A za MC Stojana hmmm sta reci.Ja nisam prvo mogao da verujem kad sam video u kakvom se on izdanju pojavio sa Ksenijom ( nije da velicam Kseniju nego pricam o tome do pre neki dan bio je u fazonu sprdnje slama,ribice,bicuj me,a repovanje katastrofa ako je uopste repovao to ) ,sto rece Da Bear metalic jasa,cvidze ovo ono ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Meni i dalje ne ide u glavu kako je on uopste dosao u konktakt sa Ksenijom.Ja sam tu njegovu pricu "bicuj me"shvatio ka sprdnju preko midi melodije na mobilnim telefonima da bi se narod malo nasmejao i nista vise. Medjutim video ja jos i plakate Mc Stojan vs Juicy -rap battle,pa Ksenija sad ovo ono.Eto nama srpske verzije Soulja boy-a ![]() ![]() ![]() YOUUUUUUUUUUUUUU ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ajde da mi neko pomogne oko "finesa" (beat) | clutter | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 0 | 16-09-2009 05:25 AM |
"glupi"ASUS (i "pametni"Gigabyte) | milanCHE | Computer Hardware | 20 | 26-06-2009 12:01 AM |
novi "nabudzeni" FATSO | DaBear | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 3 | 10-03-2009 12:13 AM |
Zasto "iste" stvari zvuce "razlicito"? | boggy | Razno | 121 | 11-12-2008 09:36 PM |