|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Pro Member
|
![]()
ja cu isto verovatno da zamenim K-271 posto uglavnom mjuzu radim notcu, AKG tako lazu, ne mogu vokal da postavim u miks na njima, sve kao naucicu ove sluske, naucicu, tako par godina, nema SANSE da ih naucim, lazu na 50 nachina (aka - 50 ways to leave your lover)
![]() |
#22 |
Moderator
|
![]()
Prve sluske sa ujednacenim high-mid-low odnosom ! Ima sve! Obicno nekima nesto fali, ali ovo ima sve!
![]() |
#23 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
ja kod tih behringera cujem nabudzenu neprijatnu sredinu, a krajnji visoki ne postoje... a m-audio je maltene isto to.. cak sa 3way panasonicoim zvucnicima sa mini linije mogu da bolje smixam.. ![]() krk-ove sam predlozio napamet posto ne znam kako radi ova nova serija.. cuo sam vxt6 i jako neprijatno sam se iznenadio... nije lose, al od krk-a sam ocekivao mnogo vise tako da mozda i ima smisla da je novi rokit djubre... ovaj stari izuva iz cipela.. svako se odusevio ko je cuo al opet je moj predlog da ipak uzmes ono sto ti se najvise svidi na prvu, pa nek je i mozda pogresan izbor... bar ces da uzivas dok slusas ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Member
|
![]()
Ma da, dobio sam dovoljno predloga,sad je na meni da trazim...Krenucu od ovih sto mi je predlozio awacs pa redom...
Bitno je da sam dobio neku okvirnu sliku ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Member
|
![]()
Evo bio malopre,pazario Alesis m1 520, to je upravo ono sto sam trazio...Hvala svima jos jednom
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
LCD monitori | Solozabal | Computer Hardware | 0 | 27-05-2009 06:23 PM |
Monitori pitanje? | bumbar | Monitoring | 9 | 31-12-2006 02:07 PM |
veliki monitori vs mali monitori | liman021 | Monitoring | 4 | 13-07-2006 12:06 PM |
monitori ... | SumAnuT | Monitoring | 4 | 15-11-2004 12:10 PM |
Monitori | dr.Ru | Monitoring | 19 | 24-09-2003 11:00 PM |