Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika

Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka.

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 03-03-2010, 09:18 AM   #21
Matya
Member

Default Re: Korg sv1

Meni je full!!!
Matya is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2010, 12:54 PM   #22
tuomas
Member

Uh,neko napisa da su najbolje orgulje na v-combu....to je zabluda.Probao sam u Nemackoj hammond xk3c,xk1,imao nord stage i nord C1,vr760,vk8m...Evo moje klasifikacije od najboljeg ka najgorem:hammond xk3c,korg cx3(novi),nord C2,vr700 combo,nord c1,vk8...
Neko je napisao da Sv-1 ima najbolji grand piano,a ja mu kazem da poslusa najnoviji dvd Tina Tarner,gde je u kucistu polukoncertnog klavira yamaha cp33...tako sv-1 nikada ne moze zvucati,znam jer u kuci imam yamahu P200,legendarni model koji David Paich i dan danas svira u studiu....
da je u Sv-1 stavljen cx3,to bi bila druga prica,ovako je preskup za ono sto nudi....po meni...
tuomas is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2010, 12:58 PM   #23
tuomas
Member

Quote:
Originally Posted by serbianzoro View Post
Probao ga satima i fantastican je,ko nije svirao na njemu neka proba obavezno jer mene demo nije odusevio,samo mi je bio ok,sto se tice utiska kad sednes za njega sve se menja!!!Sprava je mrak,a primecujem da niko ne pominje grand piano na njemu za koji dajem ruku da radi bolje od svega drugog sto konkurencija nudi,efekti su mrak,svi koje ima i razlikuje se od svega korgovog sto sam do sad svirao,da mi vezes oci sve bih rekao da je samo ne korg,naravno korga volim samo nema veze ni sa cim sto su ranije izbacili.Duboko preporucujem da se prvo svira pa tek onda komentarise jer ja nisam puno ocekivao a raspametio sam se kada sam probao.Ocena 10+,lampa je naravno simulacija i tu je samo za odredjene farbe,ali radi odlican posao,ko hoce vox-a nek se izuje za vrednost celog pojacala koje kosta kao i cela ova sprava do tada ova lampa radi posao i te kako!!!!
Za lampu si u pravu,ali da slucajno ne radis u Artistu??? Mnogo ga bre nahvali a ja ga probao,i uopste nije kao sto kazes....
Old 08-03-2010, 02:45 PM   #24
serbianzoro
Member

serbianzoro's Avatar

Au bre brate meni se svidja,ne znam gde sta stoji i koja jamaha je u korg kucistu i dal lampa radi na 15v ili 175v ili su dirke od slonovace,ja probao u ns-u,radim kod svoje kuce i klavir mi odlicno radi,a kad mi nesto dobro radi ja ne gledam cenu.Ja sam navikao na ton klavira u prostoriji a ne iz kutije a ovaj mi tako zvuci moj stav,ovo mi je kao kad poredis mecku i bmv-a,brate oba su dobra samo ko sta voli,ja ovo volim.
Old 10-03-2010, 11:30 AM   #25
tuomas
Member

Quote:
Originally Posted by serbianzoro View Post
Au bre brate meni se svidja,ne znam gde sta stoji i koja jamaha je u korg kucistu i dal lampa radi na 15v ili 175v ili su dirke od slonovace,ja probao u ns-u,radim kod svoje kuce i klavir mi odlicno radi,a kad mi nesto dobro radi ja ne gledam cenu.Ja sam navikao na ton klavira u prostoriji a ne iz kutije a ovaj mi tako zvuci moj stav,ovo mi je kao kad poredis mecku i bmv-a,brate oba su dobra samo ko sta voli,ja ovo volim.
Posteno
Old 12-03-2010, 10:46 AM   #26
tuomas
Member

....[/quote]
Old 13-03-2010, 12:30 AM   #27
tuomas
Member

Ma,sve vise mi se svidja sv-1,pogotovu yamahin piano u njemu!!!!!!Strings isto dobar...zao mi je sto sam se na prvu loptu prevario,priznajem
Old 13-03-2010, 12:48 AM   #28
Bitch
SuperModerator

Bitch's Avatar

strings u njemu je joj ! ne znam sta bi, stvarno toliko dobar patch, ne secam se da je i na Oasys-u bio tako faattt sound tih gudaca. ja sam otkinuo na taj strings. o Rhodesu bolje da ne pricam
Bitch is offline   Reply With Quote
Old 13-03-2010, 12:53 AM   #29
Bitch
SuperModerator

Bitch's Avatar

Quote:
Originally Posted by tuomas View Post
Uh,neko napisa da su najbolje orgulje na v-combu....to je zabluda....
mislio sam na ove "stage oriented" klavijure tipa NordElectro, V-Combo, Sv1.... jbg naravno da je XK hammond bolji, ali to je samo Hammond sprava nista vise ...stvar ukusa.

poZz
Bitch is offline   Reply With Quote
Old 08-06-2010, 02:50 PM   #30
Matya
Member

Korg sv-1 stigao u Sky,pozivam sve raspolozene na probu....
Matya is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules