|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
MAO
|
![]()
imam jcm900 na raspolaganju u studiju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Twin reverb za clean mi nije los, mada mi je i on vristav, ali zato ispravan AC30 je za clean bas po mom ukusu. Takodje za clean nije los, a bas sam ga skoro probao, Fender Hot Rod Deluxe, ali ga nisam proba sa drajvom, pa u to ne zalazim. Rece Artur MArsal, a postoji i skuplja varijanta poput Oranza ili neke Messa varijante, ali to pretpostavljam da nije tema razgovora. Ja licno 97% gitarskog posla zavrsavam sa Line 6 Pod XT ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Mozda sam ja malo razmazen jer sam navikao na mnogo bolje, ali postoji mogucnost i da se ukusi razlikuju... ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Member
|
![]()
Meni se danas nekako najupotrebljivija sprava od svih kojih sam probao cini Boss GT pro. Niti jedan zvuk nije savrsen, ali svi su upotrebljivi. Fuzz mi je izvrstan. Relativno brzo se savlada, pogotovo ako iskusni gitarist upravlja mašinom. Iako, snimanje na dobra pojacala jos uvijek mi je bolje za classic zvuk. Ali, svako pojacalo je specificno i nema puno mrdanja od jednog zvucnog pecata bez puno dodatne opreme. Evo kako zvuce Hiwatt Classic 100, Fender Super Reverb i Fender Twin Reverb : http://www.myspace.com/mybuddymoose
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Preporučujem Blues Junior. Mada ako hoćete THE pojačalo u studiju, onda Bassman. Posle nabavite neki plexi... I tako. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Sve ovisi o ?anru glazbe... ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Senior Member
|
![]()
Ne sla?em se sa tom filozofijom... To smo izmislili mi na balkanu.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Balkan i nije bitan u cijeloj toj priči, jer ovdje nema dobre produkcije ekstremne glazbe... baš zbog takvog razmišljanja... ljudi smatraju da je svaka produkcija ista i da se svakoj pristupa isto.... često snimaju i miksaju glazbu koju uopće ne razumiju... a klinci idu kod njih, jer drugih studija nema... ili rade sami... Ipak u zadnje vrijeme se pojavljuju neka studija, naprimjer u Sloveniji, gdje su ljudi orijentirani na određen žanr (u ovom slučaju metal i slične žanrove)... Ako ćemo Sloveniju smatrati Balkanom.... ![]()
"Easiest way to turn defeat into a victory is to put on the enemy's uniform" - Number One Last edited by MD; 14-11-2009 at 05:28 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Tube gitarsko pojacalo? | spidermusic | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 17 | 13-07-2009 09:36 AM |
gitarsko pojacalo | gricko | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 8 | 19-06-2006 10:24 AM |
Zvucnik za gitarsko pojacalo | sixstringer | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 19 | 17-01-2006 10:17 AM |