|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav svima
![]() Gradim studio (studio + gluva soba). Imam već: - računar Intelovu ma?inu, Dual core 2.8 GHz, 4GB RAM, 800GB HardDisk... - Workstation Yamaha Motif - Senheiser kondenzator 865S - Fender Strat Am Standard - Laney lampa? Preostalo je jo? 5.000 Evrića i mislio sam to da ulo?im u: - monitore (ne znam koje, za sada Yamaha HS80) - digitalnu mixetu - zvučnu karticu Mogu li od vas iskusnih dobiti savet ?ta konkretno da kupim i da li mi treba jo? ne?to? MOJ CILJ JE HOME STUDIO ZA SOPSTVENE POTREBE I RAD NA KOMPOZICIJAMA KOJE ĆU LIČNO PROMOVISATI. Ozbiljno se bavim muzikom već 10ak godina. U pitanju je pop rock. Hvala svima unapred. p.s. Forum je mnogo dobar i koristan... ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Od nule do studija | alhoholicar | Dizajn i konstrukcija studija | 34 | 15-03-2010 11:13 AM |
renoviranje studija | SandRob | Dizajn i konstrukcija studija | 173 | 27-09-2009 08:36 AM |
Multicore - predlozi? | Arthur | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 15 | 24-09-2009 12:43 AM |
konstrukcija studija | nestor | Dizajn i konstrukcija studija | 4 | 19-12-2006 02:34 AM |