|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
Ja sam se svojedobno jako palio na to ali me jedan prijatelj, inace vrlo cijenjeni kolega, pokopao kad mi je rekao da je na tome radio i da mu se nikako nije svidio jer sve jako jako kolorira. Tako da sad nemam pojma. Cinjenica je da sam jednom bio u jednom studiju gdje se snimalo neke vokale sa odmah ubodenim ovim Drawmerom i da mi je stvarno sve zvucalo malo previse saturirano. Al tad je bio u igri i lampaski mikrofon tako da... nemam pojma... treba isprobat... al puno je to para... da imam te pare ja bi radije uzeo TubeTech CL-1B (iako nema mic preamp al nema veze!)
![]() |
![]() |
#22 |
Member
|
![]()
Zna li itko i?ta o ovom preampu? Čini se zanimljiv. spoj tube i solid state.
http://www.uaudio.com/products/hardware/710/index.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Moderator
|
![]()
Brutalna sprava! Jedan dobar novosadski studio je uzeo 2 odjednom, moze svasta da se sa njim radi i usnimavanje i post... Najveca prednost je to sto imas preklapajuci pot izmedju tranzistorskog i lampaskog dela preampa,i tako mozes da doziras jedan u odnosu na drugi,koliko cega, a svaki ima svoju fazon,a meni prija njihov sound...
![]() |
#24 |
Member
|
![]()
Super. Jako mi se dopada spravica..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Member
|
![]()
Ako ti je snimanje basa jedan od vaznijih zahteva, onda ti je UAD resenje bez greske.
Solo 610 i LA-610 bi trebalo da su ako ne isti onda skoro isti preampi,a posto ja imam LA-610 mogu provereno da ti kazem da je njegov instrument Direct in FENOMENALAN za gitaru i bas ! Slazem se sa Shotom da je prejak karakterom za sve snimiti samo na njemu,ali kad recimo spomenu Neve,to su opaki preampi(takodje provereno-imam 8801) ali njihov instrument Direct in ne moze da parira UAD-ovom sto se tice basa ili gitare. Tako da ako trazis ono sto tebi zavrsava posao,sa UAD-om neces pogresiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Moderator
|
![]() Quote:
No, u svoj svojoj lepoti: ![]()
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 14-10-2009 at 10:37 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Pro Member
|
![]()
a nije mi jasno... ako mu je unutra solo 110 i solo 610 zasto je ista cena kao za 610?
![]() |
#28 |
Senior Member
|
![]()
mislim da je potpuno drugačija topoloija od 110/610, ne znam odakle ti to?
koliko znam u 710 ide jedna lampa, a u 610 dve.. to bar govori da ne mogu biti isti preampi |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Member
|
![]()
Moj favorit je GA 73 probao i odusevio se......
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Dilema... | zlobisha | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 03-06-2009 12:11 AM |
Mixerska dilema | Daddy_o7 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 6 | 09-06-2006 11:52 AM |
gitaru u preamp ili pedale u preamp? | Sleepgolfer | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 26 | 31-05-2005 02:03 PM |