|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ma samo da nisu tasteri ,sto sam imao prilike da cujem od gastrosa, valjda od nemackog tasten, nemam pojma
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Member
|
![]()
Veliki ljudi - velike stvari .. ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Member
|
![]()
Ja sam probao i M3 73 nedavno i nije me odu?evio, ima masu igračkica u sebi, a tipke ili DIRKE kako hoćete
![]() Prvo sam se napalio na MOTIFA xs ali je kretenski skupa pa dok me prince ne zovne da sviram odustajem od njega, pa sam kontao dat ?ansu KORG-u M3 ali i on me nije odu?evio, a sad kontam mo?da ovog PC361 uzet, jer nije toliko skup, čini se dobar. A zanime za sličan tip svirke kao i kolegu, funk, rock, jazz, fusion, ali i za u studio bi ga koristio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Junior Member
|
![]()
Kupuj PC3,definitivno je to najbolje na ?to sam ja spustio ruke.
Juče sam ga dobio i pravo sam iznenadjen u svakom pogledu. M3 definitivno nije ta liga gledajući upotrebu za jazz-rock,blues,hard rock i sl.,a motifa nisam probao. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Moderator
|
![]()
Sa stanovista uloge snimatelja mogu da kazem da PC3 radi brutalno! Nikad lepsi klavir nisam snimio,a da ima manje od 800kg...
Poslusajte ovde, iako su ljudi trazili da bude malo uvuceniji u snimak,i dalje izlazi i ima neverovatno cist zvuk,gotovo da nisam ni pipnuo klavir u mixanju,bez ikakvih efekata,lezi u zvucnoj slici ko kuca! Solaza pogotovo...!
![]() |
#26 |
Junior Member
|
![]()
Je li ovo Horowitz grand???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
big bockie,sta je ovo,cija je obrada? Bas mi se dopada.
Zvuk klavira mi je super,mada nista spektakularno ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Pro Member
|
![]()
Prica o klaviru je za dugo vreme zavrsena!
Ko nije probao Roland V-piano ne moze da zna koliko DOBAR moze da bude klavir, a da nije Steinway od 100.000 evara! Dakle ko moze da proba Roland V-piano, na dobrim monitorima ili sluskama, shvatice da postoji klavir BOLJI OD KONCERTNOG STEINWAY-a a u pitanju je "virtualni" klavir, dakle bez i jednog jedinog sempla, sve je u modelingu i u real time...Kao jeftinije a takodje dobro resenje, toplo preporucujem Fantom G8, ili G7 ko ne voli drvene dirke, koje su i inace dobre samo kada se svira klavir, i nista drugo.
![]() |
#29 |
SuperModerator
|
![]()
Bolje od Steinway D u hardveru?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Member
|
![]()
Fantoomi su kretenski skupi i tu je meni priča zavr?ena. Neću ić na natjecanje u klaviru, a i čisto sumnjam da je bolji od pravog steinwaya, to je nerealno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kurzweil PC1 SE | Goran B | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 7 | 26-11-2009 09:31 AM |