|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Senior Member
|
![]()
Oggy,jel' si ih čuo na delu???valja li čemu ???
ne sumnjam u tvoje iskustvo,ali ovo je baš smešna cena za par... ![]() veruj mi,bejah skoro u mitros-u i gledao sam jedan S.Duncan SMB-4d, bio je 200 evra (po komadu )nemam razloga da izmišljam! a za onaj NewYorkCity nisam smeo ni da ih pitam ......no,nebitno sad to....oni ionako ne bi mogli bez budženja(razbušivanja) u Saletov bass.... nego me baš živo zanima kako zvuče ti DiMarzio......nekad beše dobra firma... poz.... Last edited by milanCHE; 07-08-2009 at 02:16 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Moderator
|
![]()
Milance...
Ja vec godinu dana, ako ne i jace biram magnete za razne svoje gitare. Znam cene svuda u svetu, pa tako i u Mitrosu. Sa njima sam bas juce razgovarao u dilemi da li da kupim neke magnete kod njih ili u USA. Naravno, SD koji u USA kosta 66$ kod njih kosta blizu 9 hiljada dinara... Standardan JB set koji se dobije uz American JB standard (nekada, posto je taj "American" poslednjih godina vrlo diskutabilan) kosta 70-80 eura. Ovo je malo napucaniji, "custom" set i kosta malo skuplje. Kod thomana je to oko stotke, ali ne sumnjam da ce nasi vec da se ugrade dobro. Najbolje cene za Di MArzio su u Mix Music Company i od americkih se razlikuju jedino po valuti, ali je cifra ista ![]() I jos jedna bitna stvar za Saleta... Kada budes menjao magnete, neka ti ne bude zao da zamenis sve potove i ozicenje sa kvalitetnijim i sa nekom dobro izolovanom zicom, bices iznenadjen. Mada, ovi JB singlovi sto sam ti rekao su u stvari HB magneti u single kucistu, te imaju "hum cancelation", ali dobra instalacija nikada nije na odmet.
![]() |
#23 |
Senior Member
|
![]()
evo da ti se onda i ja ujedno zahvalim na onoj informaciji gore.....!jos su i humbackeri!!!
znam za taj MixMusic (u ul.Marsala Birjuzova),skoro sam ih zvao za neki 5 zicani (hand made) bass i ,nazalist,nisu nista od magneta za isti imali na lageru.....ali ce za Saletov slucaj vec biti nesto...sigurno....cene su im u svakom slucaju korektne. pozdrav Last edited by milanCHE; 07-08-2009 at 02:33 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Moderator
|
![]()
Evo, malopre sam pogledao, nemaju taj set na lageru, niti cenu za njega, ali posto su zvanicni uvoznici, verovatno postoji mogucnost narucivanja.
![]() |
#25 |
Moderator
|
![]()
samo 100 jura? nisam verovao da cu proci tako lako..
![]() hvala ogi bratori, imash pice od mene (a poshto sam izgubio zapisnik koliko ti dugujem, imash flashu omiljenog pica) |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Moderator
|
![]()
Pa racunaj 100 za magnete i jos 100 za potove, input jack, zice i ruke, da ti neko sve lepo poveze, ali to je i dalje 200 naspram onih raznih megalomanskih akcija...
![]() Sad jos samo da zasviras i resili smo sve probleme... ![]()
![]() |
#27 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() nisam ni video da ima treca strana, video sam samo onaj post na drugoj.. elem hvala ti puno na pomoci, nece me mrzeti i sve da promenim ako treba.. zato sam i mislio da menjam sve (ukljuchujuci i masku koja mi je odvratna).. samo ne znam shta da uzimam gde i kako i shta hahahah.. jednom rechju, glup sam za te stvari.. dakle, SD ili dimarzio? ![]() moze sve da se nabavi, moze i preko mitrosa, ali sam u poslednje vreme jako pocheo da mrzim prodavnice.. al ajd to je sad d(r)uga tema.. hvala josh jednom poz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ja imam neki dimarzio star 30 godina na bridzu, i radi ko azdaha ![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Vicevi - samo dobri | HeatMan | Pricaonica | 266 | 02-12-2015 06:15 PM |
magneti za bas | liman021 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 8 | 01-03-2008 01:40 PM |
Impulsi.... novi, stari, dobri, loshi....... | OFF | Audio Software | 38 | 29-08-2007 08:29 PM |