|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Pro Member
|
![]()
Jeste, a Da Bear kaze kako se cuje bubanj, bas, klavir i gitara. Kao da oni tamo na zapadu ne koriste ove instrumente.
A sta fali jednom prosecnom bubnju, basu, klaviru i gitari! Kao da su oni krivi sto se tebi produkcija nesvidja. Ja da sam taj bubanj, bas, klavir ili gitara, sada bih se naljutio na tebe! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Junior Member
|
![]()
pa ako neko bas zeli da ga pita licno,lako cete pronaci njegove profile na facebooku i na myspace-u, mislim da nema officijalni sajt...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Senior Member
|
![]()
Hm lako je biti sudija, tesko je napraviti nesto a da valja, ovo je napravljeno da valja, a jos vise postujem ovaj rad jer sam cuo da sve radi ITB, ovo meni zvuci potpuno profi, i valjda niko normalan nece da popljuje ovaj rad, kad se zna kako radi covek!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Member
|
![]()
malo kasnim, ali...koliko se ja secam, taj album su radila 3 producenta. posto je meni to na mastering slao Niksa (Bratos) prdpostavljam da je on jedan od trojice.
znam samo da je materijal bio jako komplikovan za rad i iskren da budem nisam siguran ni danas da li je ok ili ne. eto... |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Pro Member
|
![]()
Ako nije problem da das koji detalj, zasto komplikovan? Previse razlicite produkcije koje je trebalo smestiti na jedan album ili....?
![]() |
#27 | |
Member
|
![]() Quote:
citav materijal je imao karakteristiku "10 singlova" pa napraviti od toga album nije bilo jednostavno. kao sto rekoh, jos uvek nisam siguran u rezultat ![]() pozzz Last edited by Bo_13; 17-10-2009 at 08:29 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
...za 2009. | zoolander | Promocija radova | 22 | 30-05-2009 09:18 PM |
Beovision 2009 | Sandzama | Razno | 157 | 13-03-2009 10:06 PM |
Aleksandra Kovac | idekius | Razno | 40 | 03-11-2006 08:45 PM |
Aleksandra Kovac Album | DaBear | Audio Produkcija - Tehnike | 17 | 11-10-2006 11:47 PM |
Aleksandra Radovic, album | OFF | Razno | 13 | 30-09-2006 04:58 PM |