|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Senior Member
|
![]()
Ajd da napravimo jedan mali test, pa da Grand oglasi potrebu za producentima, snimateljima, muzicarima i kompozitorima, evo ja se kladim 1/3 foruma garant bi prihvatila!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Banned
|
![]()
Kom narodu da da bolju ponudu???Ovo je brdoviti balkan,zemlja seljaka,ovde vecina ne prihvata nista bolje od granda,tj. grand je njihov krajnji domet.Takodje se bolje ponude ne dele po ulici na rezanim diskovima vec se treba vrteti na tv-u da bi sve to imalo efekta a ljudi koji drze monopol na tv stanicama takodje nisu zainteresovani za nesto kvalitetnije od granda,tj. takodje su obicno balkanske seljacine.Sve u svemu,jos dugo ce glavne estradne face biti seljacine i seljanke i treba na to opusteno gledati i ne nervirati se tako da se pitam.....cemu ova tema?????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Vibrator
|
![]()
najbolji vid "borbe" je njihovo potpuno ignorisanje i rad na svojoj muzici.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Banned
|
![]()
Upravo to.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Pro Member
|
![]()
nesto tako je bilo ovde pre par godina zahvaljujuci lakiju , i dosta nas se prijavilo pa i neke "bundzije" .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Banned
|
![]()
Pa neka ste se prijavljivali.Jedno je dziberima uzimati pare posteno radeci svoj posao a drugo ostati normalan u mozgu.Jel zato sto silikon nije dobar po zdravlje ne treba da kresemo sve ove sisate ribe????
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Banned
|
![]()
e da se meni dokopati granda....da komponujem i radim aranžmane..
![]() ![]() Najiskrenije...ja u životu do sad nemam prejaku ambiciju za pravljenje neke velike love....jer dobro znam šta je cijena toga.....mada mislim da vrlo dobro znam šta bih i kako bih da je ta ambicija dovoljno jaka! Last edited by balthazaar; 19-06-2009 at 10:23 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Pro Member
|
![]()
Ma Nedjo Kostic i Tv Duga RULEZZZZZ
![]() ![]() "Gazdarice, gazdarice, na kafu mi svrati, podstanaru svome, kiriju naplati" ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
banned
|
![]()
grandu ce doci pocetak kraja kad ostali prestanu cheshati jaja... ajd dosta ste ovde pis(h)ali, sve ulipaste.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Gde i kada su muz. festivali kod nas??? | LAMPASH | Razno | 12 | 10-03-2009 12:47 AM |
Kako doci do nekog normalnog izdavacha? | HeatMan | Promocija radova | 124 | 31-05-2007 08:07 AM |