|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
VIP Member
|
![]()
Prekjuče sam se u svojstvu kuma zatekao na svadbenom ručku. Mala svadba - petnaestak ljudi u ribljem restoranu između Sremskih Karlovaca i Čortanovaca (ali bli?e Čortanovcima). Dobra kujna, dobra vina, sve valja, pa i tambura?ki bend.
Mlado?enja naručio "Pogledaj me, nevernice" i sviraju kubanci sve k'o ?to treba, ali mlado?enja ka?e kontra?u: "daj to maaaalo br?e". A kontra? ka?e: "pa nisi treb'o da naručuje? ovo u tri popodne, ovo je pesma za pred fajront, a znamo mi i br?e pesme". Eto tako.
![]() |
#22 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
VIP Member
|
![]()
Pa to ti ka?em. A ni Boom Boom Pow se ne pu?ta sve sedeći za monitorom, nego u klubu. Valjda.
![]() |
#24 |
Pro Member
|
![]()
Sto kaze Awacs, da sam naradjen Etrom u nekoj diskoteci u predgradju mozda bi se i proveo uz ovu pjesmicu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
VIP Member
|
![]()
pa i sam Will I Am je rekao da je bio u Australiji malo duze i isao puno po klubovima i malo se inspirisao i hteo da uradi album za klubove !
To je to! nema dileme... Nisam cuo ostale pesme (8 Jun izlazi album) pa cemo da vidimo... A to "gde je tu pesma" ili "gde su tu emocije"?....to vise nije toliko bitno danas. Kako da iskazes emocije za TR-808 i jednom bas linijom ??? (na primer)
![]() |
#26 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Najlak?e je biti neshvaćeni umetnik koji prezire masu. Najte?e je biti shvaćen od strane mase sa pesmom koja je "obogaljena" (kao da su zaboravili da dignu par kanala u miksu), a opet (očigledno) radi. Shot je najbolje elaborirao celu stvar. Uop?te nije bitno ?to ovo nije moja ?olja čaja, ali mi je kao (makar biv?em) profesionalcu uvek prvo na umu pitanje "u čemu je ovde fora" umesto konstatacije "ovo bre uop?te nije fora". ?to se tiče emocija, za razliku od Kraftwerka i Autechre BEP su stvarno bezdu?ni ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Pro Member
|
![]()
![]() |
#28 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Ajd' sve, sve, ali nikada nisam kapirao one kojima uop?te pada na pamet da snimaju sahranu. Makar bila i Titova...
![]() |
![]() |
#29 |
Pro Member
|
![]()
sarana je deo zivota jbg
![]() isto ne kontam pesmu pa podsvesno govorim sebi "mora da ima nesto" jbg, aranzman je poprilicno novotarija a i roka fino kad si pian u klubu tako da ne znam sta bi reko ![]()
![]() |
#30 |
Pro Member
|
![]()
Evo necega sto je po meni trebalo da bude mnogo veci hit od Blac Eye Peas.U pitanju su Stereo MC's stvar ''Gringo'' sa poslednjeg albuma ,ima i beat i pevanje i strava melodiju,ali ne verujem da ce biti hit kao ''Boom Boom Pow''.
http://www.youtube.com/watch?v=drPx8FFgUOs Jel sam ja gluv ili lud? |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Opet Black Eye Peas !!! | DaBear | Razno | 45 | 21-08-2009 10:32 AM |
Artist Rif Boom Fest | Tiki the Boyler | Promocija radova | 23 | 27-05-2007 06:49 PM |
Rif Boom Fest - Banja Luka | Tiki the Boyler | Promocija radova | 2 | 27-02-2007 07:25 PM |