|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
VIP Member
|
![]()
...kada ima kod Tita vojnika?
Retro, imaš li neku sugestiju ili...? I ja inače volim da gadim, no uglavnom one koji se q..če (bivam i banovan zbog toga, što da ne). Hoću reći - samo ti rokaj cinizam, nego ne bi bilo loše da ga ponekad i obrazložiš... Pozdrav
![]() |
#23 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Da... Ali je manu chao prilagodio engleski jezik svojem 'na neki nachin native prizvuku' i izgovara onako kako izgovara, ne sto ne moze bolje vec sto zeli tako. A ovdje se trazi neki 'kapitalisticko moderni' zvuk, stoga ne bi trebalo isto da se vrednuje... Ali to je samo moje misljenje. Sori za OT!
![]() |
![]() |
#24 |
Junior Member
|
![]()
Znaci, doslo je i do trazenja kapitalizma u pesmi. Gospode. Kakav besmisao.
Moje 'dobrodosli' na pocetku teme koju sam zapocela je trebalo da znaci - opustite se i slusajte muziku. Ne, nikoga nisam provocirala pitanjem koliko mi je perfektan engleski izgovor. Cemu tolika polemika? Dokle seze ljudska opterecenost svemu sto ne prica/ne peva na maternjem jeziku? Jos jednom hvala korenjku i awacs-u koji su se potrudili da daju konstruktivne kritike, ali mislim da mi apsolutno nije potrebna ova kolicina bezrazlozne sprdnje. Zamolicu administratora da sto pre izbrise ovaj 'topic'. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
MAO
|
![]()
što bi ga brisali? Ne prija ti kritika ljudi kojima se nije dopalo tvoje delo il šta?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
MAO
|
![]()
evo sad i ja poslušah.
Definitivno očajan mix, kao karaoke. Melodija i osnovna ideja pesme bi još bili i sasvim prihvatljivi da nije nekoliko ozbiljnih distrakcija - ritmička neparnost osnovnih delova pesme, prilično rogobatan refren, i preterano konfuzna melodijska linija. Aranžman je još uvek u stadijumu rane skice, jedino mi se beat sviđa, vuče na nešto zanimljivo, ali pridavljeno pri rođenju. Da, naročito je iritantan spot. Diletantski home-video koji je autor bez blama proglasio spotom. OVo ti je potpuno objektivna i dobronamerna kritika, jer mi se čini da si je premalo dobijala u životu, a da jesi, verovatno bi imala viši kriterijum prema svojem radu, a naročito javnom predstavljanju istog. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Nadam se da ce te me razumeti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Member
|
![]()
fali ovakve mjuze....da je malko amaterski-jeste ali meni to ne smeta(svako ima neki svoj trip koji zheli,u suprotnom bash bi bilo dosadno-ovakav punch mora,sad ovaj pad,pa ovakvi backinzi....ZASHTO?)....vishe mi je cloZZZZZzz my eyes iZZZZ i to....izgovor je malko oshtar...vokal svakako malo nizhe ali to je sve od mojih zamerki....samo napred !!!!
![]()
![]() |
#29 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
opet frka !! Ajd i ja da malo prozborim...dosta toga sto je Arthur rekao stoji... meni odma zasmetalo to lose brojanje, to su amaterske greske, kad se ne zna gde pocinje pevanje itd.. Engleski - onako... izvedba - vokal..onako (za pohvalu sto se radi nesto u tom fazonu, ali moze jako bolje) miks - demo faza...daleko od dobrog evo jedan (slicni ) primer ,,,,iako je ubijen mp3, i na njemu se cuje sve lepo jer je dobro smiksano izproducirano itd a i vokal (koji pliva u reverbu) opet super radi Coldcut - autumn leaves http://www.youtube.com/watch?v=z4_9PZ-_EAA
![]() |
![]() |
#30 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Sve u svemu samo napred.....licno nemam nista potiv lo fi muzike kao ni protiv DIY produkcije......neke pesme nekih autora koje su meni mnogo drage i koje i danas slusam nikad nisu ni snimljene profi.........jdnostavno snimili ljudi kako su mogli u zenitu svoga nadahnuca ili nekog zivotnog perioda .....i posle nestali........al ostala pesma.kakva takva dovoljna da se pozna ideja njen kvalitet i emocija.... nazalost mnoge takve pesme su drugi otkrili i preradili proslavili se.....a autor - onaj koji je u svom socio ekonomsko emotivnom stanju iznedrio pesmu je na zalost bio progutan ......verovatno drugim zivotnim nedacama...... neki svoj zenit dozive u jednoj pesmi u jednoj svetloj tacki zivota a posle samim zivotom i okolnostima budu progutani... Elem meni je bitan koncept.....e sad dijamant treba brusiti.....a ako ostane i neobrusen i dalje je lep.........jer se koncept cuje i vidi...... Treba sada ici na sledecu lestvicu.... Sto se spota tice moje misljenje je malo drugacije od Arturovog : ima mi to neku pricu.....ko je prosao underground lo-fi DIY i fanzine znace o cemu pricam....al dobro mi takvi smo nostalgicni za tom podzemnom Art estetikom...gde je ideja jaca od kvaliteta i sjaja produkcije.... No sigurno vecina ima jace kriterijume.....i kritickiji stav.. za mene prijatno iznenadjenje...ako mozes digni to sad na jos bolji nivo pozdrav
Nema claen-a bez Twin-a https://myspace.com/poslednjemore www.myspace.com/aleksandarmilutinovic www.myspace.com/runomusic www.myspace.com/slovosveto www.myspace.com/beogradskacalgija www.myspace.com/serbianbyzantinchoirsaintsava Last edited by korenjak; 12-02-2009 at 01:17 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Aleksandra Kovac | idekius | Razno | 40 | 03-11-2006 08:45 PM |
Aleksandra Kovac Album | DaBear | Audio Produkcija - Tehnike | 17 | 11-10-2006 11:47 PM |