Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Promocija radova

Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare.....

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 11-02-2009, 07:51 PM   #21
RetroMan
Senior Member

RetroMan's Avatar

Default Re: Katarina Kovac - Streets of Mine

Quote:
Originally Posted by awacs View Post
Nisam ni ja znao da ti ne zna? da prepozna? pesmu
Lepa pesma, pesniku je dika...

RM
RetroMan is offline   Reply With Quote
Old 11-02-2009, 10:33 PM   #22
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Quote:
Originally Posted by RetroMan View Post
Lepa pesma, pesniku je dika...
...kada ima kod Tita vojnika?

Retro, imaš li neku sugestiju ili...? I ja inače volim da gadim, no uglavnom one koji se q..če (bivam i banovan zbog toga, što da ne). Hoću reći - samo ti rokaj cinizam, nego ne bi bilo loše da ga ponekad i obrazložiš...

Pozdrav
Old 12-02-2009, 02:53 AM   #23
Rhino
Pro Member

Rhino's Avatar

Quote:
Originally Posted by awacs View Post
Osim ako se ne zove? npr. Manu Chao ...ali onda odosmo debelo u OT.

Pozz,

V.

Da... Ali je manu chao prilagodio engleski jezik svojem 'na neki nachin native prizvuku' i izgovara onako kako izgovara, ne sto ne moze bolje vec sto zeli tako.

A ovdje se trazi neki 'kapitalisticko moderni' zvuk, stoga ne bi trebalo isto da se vrednuje... Ali to je samo moje misljenje.

Sori za OT!
Old 12-02-2009, 10:36 AM   #24
Almond
Junior Member

Almond's Avatar

Znaci, doslo je i do trazenja kapitalizma u pesmi. Gospode. Kakav besmisao.

Moje 'dobrodosli' na pocetku teme koju sam zapocela je trebalo da znaci - opustite se i slusajte muziku. Ne, nikoga nisam provocirala pitanjem koliko mi je perfektan engleski izgovor. Cemu tolika polemika? Dokle seze ljudska opterecenost svemu sto ne prica/ne peva na maternjem jeziku?

Jos jednom hvala korenjku i awacs-u koji su se potrudili da daju konstruktivne kritike, ali mislim da mi apsolutno nije potrebna ova kolicina bezrazlozne sprdnje.

Zamolicu administratora da sto pre izbrise ovaj 'topic'.
Almond is offline   Reply With Quote
Old 12-02-2009, 10:47 AM   #25
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

što bi ga brisali? Ne prija ti kritika ljudi kojima se nije dopalo tvoje delo il šta?
Arthur is offline   Reply With Quote
Old 12-02-2009, 10:54 AM   #26
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

evo sad i ja poslušah.
Definitivno očajan mix, kao karaoke. Melodija i osnovna ideja pesme bi još bili i sasvim prihvatljivi da nije nekoliko ozbiljnih distrakcija - ritmička neparnost osnovnih delova pesme, prilično rogobatan refren, i preterano konfuzna melodijska linija. Aranžman je još uvek u stadijumu rane skice, jedino mi se beat sviđa, vuče na nešto zanimljivo, ali pridavljeno pri rođenju.
Da, naročito je iritantan spot. Diletantski home-video koji je autor bez blama proglasio spotom.
OVo ti je potpuno objektivna i dobronamerna kritika, jer mi se čini da si je premalo dobijala u životu, a da jesi, verovatno bi imala viši kriterijum prema svojem radu, a naročito javnom predstavljanju istog.
Arthur is offline   Reply With Quote
Old 12-02-2009, 10:57 AM   #27
Almond
Junior Member

Almond's Avatar

Quote:
Originally Posted by Arthur View Post
?to bi ga brisali? Ne prija ti kritika ljudi kojima se nije dopalo tvoje delo il ?ta?
Ljudima koji su dali kritiku sam se zahvalila. Ono sto mi nije potrebno je nicim izazvan cinizam i izvrtanje cele teme na nivo koji mi vise nije jasan.

Nadam se da ce te me razumeti.
Almond is offline   Reply With Quote
Old 12-02-2009, 11:22 AM   #28
redwater
Member

redwater's Avatar

fali ovakve mjuze....da je malko amaterski-jeste ali meni to ne smeta(svako ima neki svoj trip koji zheli,u suprotnom bash bi bilo dosadno-ovakav punch mora,sad ovaj pad,pa ovakvi backinzi....ZASHTO?)....vishe mi je cloZZZZZzz my eyes iZZZZ i to....izgovor je malko oshtar...vokal svakako malo nizhe ali to je sve od mojih zamerki....samo napred !!!!
Old 12-02-2009, 11:24 AM   #29
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Quote:
Originally Posted by Almond View Post
Ljudima koji su dali kritiku sam se zahvalila. Ono sto mi nije potrebno je nicim izazvan cinizam i izvrtanje cele teme na nivo koji mi vise nije jasan.

opet frka !!

Ajd i ja da malo prozborim...dosta toga sto je Arthur rekao stoji...
meni odma zasmetalo to lose brojanje, to su amaterske greske, kad se ne zna gde pocinje pevanje itd..
Engleski - onako... izvedba - vokal..onako (za pohvalu sto se radi nesto u tom fazonu, ali moze jako bolje)
miks - demo faza...daleko od dobrog

evo jedan (slicni ) primer ,,,,iako je ubijen mp3, i na njemu se cuje sve lepo jer je dobro smiksano izproducirano itd a i vokal (koji pliva u reverbu) opet super radi

Coldcut - autumn leaves
http://www.youtube.com/watch?v=z4_9PZ-_EAA
DaBear is offline   Reply With Quote
Old 12-02-2009, 01:13 PM   #30
korenjak
Pro Member

korenjak's Avatar

Quote:
Originally Posted by Almond View Post

Ma opusti se na ovom forumu je sve to normalno, ne shvataj licno neki su se clanovi sukobili oko licnog misljenja po odredjenom pitnju ....pa je ispalo da se tice tvog rada...a ustvari je vec posle par recenica pocelo da se tice licnih misljenja....

Sve u svemu samo napred.....licno nemam nista potiv lo fi muzike kao ni protiv DIY produkcije......neke pesme nekih autora koje su meni mnogo drage i koje i danas slusam nikad nisu ni snimljene profi.........jdnostavno snimili ljudi kako su mogli u zenitu svoga nadahnuca ili nekog zivotnog perioda .....i posle nestali........al ostala pesma.kakva takva dovoljna da se pozna ideja njen kvalitet i emocija....
nazalost mnoge takve pesme su drugi otkrili i preradili proslavili se.....a autor - onaj koji je u svom socio ekonomsko emotivnom stanju iznedrio pesmu je na zalost bio progutan ......verovatno drugim zivotnim nedacama......
neki svoj zenit dozive u jednoj pesmi u jednoj svetloj tacki zivota a posle samim zivotom i okolnostima budu progutani...

Elem meni je bitan koncept.....e sad dijamant treba brusiti.....a ako ostane i neobrusen i dalje je lep.........jer se koncept cuje i vidi......
Treba sada ici na sledecu lestvicu....
Sto se spota tice moje misljenje je malo drugacije od Arturovog : ima mi to neku pricu.....ko je prosao underground lo-fi DIY i fanzine znace o cemu pricam....al dobro mi takvi smo nostalgicni za tom podzemnom Art estetikom...gde je ideja jaca od kvaliteta i sjaja produkcije....
No sigurno vecina ima jace kriterijume.....i kritickiji stav..

za mene prijatno iznenadjenje...ako mozes digni to sad na jos bolji nivo
pozdrav

Last edited by korenjak; 12-02-2009 at 01:17 PM.
korenjak is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules