|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Senior Member
|
![]()
Nije mi jasno oko cega se digla ovolika halabuka.. Tesko je matricu preraditi u wav? Ona gitara ne moze da se odsvira? Zasto ne verujete coveku?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]()
Zato sto imam usi...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Senior Member
|
![]()
Svi ih imamo, niko nije izuzetak. Hajde da vidimo ovako.. Da je covek i skinuo celu matru ( sto znam da nije ), pitanje je bilo 'kako vam se cini ovaj mic'. Vecina je ovde napisala sve samo ne svoje misljenje o mikrofonu... Ja sam mu svoje rekao, preko PM-a...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Pro Member
|
![]()
Covek je pored toga rekao i da je on radio matricu, sto nema veze sa istinom, pa je njegovo pitanje postalo potpuno nevazno, kao sto i treba da bude razgovor sa nekim ko se sluzi takvim stvarima...
Hoces i ti da me ubedjujes da je on radio onu matricu?! Ako mi objasnis kako je on to sve identicno odsvirao, ima isti bubanj na Superioru, iste reverbe, na istom mestu su mu kliznuli prsti sa zice, profercerao mikrofon i tako redom, dobijes sve sto imam od opreme... Uzgred, setio sam se odakle ga znam, a zna i on mene... ![]() U Srbiji stalno kruze te urbane legende kako su nasi sportisti vrhunski, muzicari jedni od najboljih u svetu i ostale gluposti, a kad mi zatreba neko da mi nesto odsvira ne mogu da pronadjem nekog ko je u click-u, da ne idem dalje... Ovde sve sami genijalci, cuju kad komarac prdne, prosto se pitam gde se ti ljudi kriju i na kojoj planeti zive... Budimo realni... ![]() Pozdrav! Last edited by kravadinka; 17-12-2008 at 05:33 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Member
|
![]()
previse si se uzbudio.
Inovative_kg ce imati priliku da vidi u fullu ovaj project. a odakle mislis da me znas? |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Pro Member
|
![]()
Mali, idi piski u nekom drugom pesku...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Pro Member
|
![]()
Dodjavola u pravi si!
Cak je i pevacica ona prava. Last edited by LACKY; 18-12-2008 at 03:01 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Pro Member
|
![]()
Sram te bilo! Prevarantu, a ja te branio.
Last edited by LACKY; 18-12-2008 at 02:58 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Member
|
![]()
Ako neko poznaje italijanski malo bolje shvatice da je pevacica iz beograda
Naravno ko obrati paznju, pocetak refrena u pevanju ne pocinje istom glasnocom kao u strofi iz razloga softwerskih compressora, da ne pricam da prateci uopste ne idu tako, da je tekst drugaciji... Last edited by opustenzy; 18-12-2008 at 10:44 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Senior Member
|
![]()
Jednostavno, okaci taj vokal i gitaru i dokazi da si snimao ako ti je toliko bitno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
kako da izvedem ovaj efekat? | Lag | Tutorijali | 7 | 03-10-2009 03:17 PM |
kako da izvedem ovaj efekat? | Flamez | Tutorijali | 14 | 26-09-2009 12:21 AM |
kako najbolje sredit ovaj prostor za studio?pls | ninowash | Dizajn i konstrukcija studija | 1 | 08-05-2009 12:36 AM |
Kako da postignem ovaj zvuk? (Jarre) | fischek | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 17 | 01-10-2007 01:19 PM |