|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
MAO
|
![]()
idi bre kume, mogo si mene da pitaš
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
MAO
|
![]()
btw, sad se setih da ff800 može da snima svih 10 inputa na 192kHz, ne znam ,može li TC ovo? I sad nešto gledam, taj TC ima ipak 12 inputa ukupno, bem mu miša, meni svaki znači
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Pro Member
|
![]()
Mogu samo da dodam da me je konekt 24d odusevio sa kvalitetom prempa... dok nije crko
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Ivan Lekic
|
![]()
kako?sta se desilo?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Pro Member
|
![]()
I meni rikno gain na jednom ulazu na konnekt 8-ici...
i bio u servisu kod artista, kako su ga opravili svaka im cast , kad sam ga dono kuci radio citava dva dana ![]() i evo opet ne radi al jeste preamp za sve pare zaista
Nema claen-a bez Twin-a https://myspace.com/poslednjemore www.myspace.com/aleksandarmilutinovic www.myspace.com/runomusic www.myspace.com/slovosveto www.myspace.com/beogradskacalgija www.myspace.com/serbianbyzantinchoirsaintsava Last edited by korenjak; 30-10-2008 at 03:24 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
banned
|
![]()
au bre korenjak, al te pocerao maler, ni ne hvalis se. Da kucnem u drvo, meni sve za sada shljaka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Pro Member
|
![]()
E bas sam rekao Leshi i Boggy-ju sinoc kako sam nesto postao maler.
Ja sam prezadovoljan sa Konnektom ali eto pokvari se drugi put covece srecom jos 10 dana je u garancji pa cu u subotu peske za BG da ga donesem u artist....opet sta cu ....samo cu ovog puta da trazim garanciju na popravku. I presao sam se prosli put kad je izaso iz servisa radio je 2 minuta ....cim sam okrenuo pot dva puta opet je prestao... Inace jos zadovoljniji sam mikrofonom Rodom i zvucnicima jos vise.. poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Superoperater
|
![]()
...Imam konnekt 48 u studiju gde radim, i on za sada radi OK... Zadovoljan sam svime na njemu. Moze da snima svih 12 ulaza i da napravi 3 podmixa. Ali ne znam zasto su ljudi zadovoljni 24d kad se svi zale na pregrevanje, a evo i na crkavanje. Kad sam bio u artistu da pazarimo 48cu, htedosmo prvo 24d da vidimo, ali covek nam rece da ima 2 i obe crkle... Ako to tako lako crkava, ja se ne bih preterano zadovoljio takvom spravom...
![]() |
#29 |
Moderator
|
![]()
FF800 se barem duplo vise greje od 24D. "Odokativna" procena metodom "ruka na jedan, pa ruka na drugi".
24D je otprilike temperature tela, dok FF800 nije uopste zanemarljiv kad se ruka drzi malo duze na njemu
![]() |
#30 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
A fora je u tome .. da niko nije cuo da je ff800 riknuo .. ili nesto na njemu .. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
FF800 i 5.1 | OFF | Audio Software | 4 | 01-05-2009 10:57 PM |
digi003 vs. ff800 | Eyes | DSP forum | 48 | 11-11-2007 12:38 AM |