|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Pro Member
|
![]()
ma nemoj ti bi da se ja opechem i posaljem svoj kompjuter na otpad!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Member
|
![]()
Nekoliko puta sam dozivio da offline export bude nekoliko ms duzi ili kraci od originalnih audio fileova. Nekako mi se cini da se sa realtime bude sigurniji u krajnji rezultat...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Otkako sam postavio novi, od suvišnih servisa i džidža-midža očišćen XP (navodno podešen za media rad), i nove emu drivere 2.1., sve je O.K. Exportujem non-real time i često mnuFile->Export->Export Selected Tracks, dakle, jednu po jednu komplet iz mixa u arhivu, bez ikakvih problema. Isto je i kada izvozim mix i vozim po 30-tak i više trackova. Upoređivao sam i dužine radi ev. skraćenja, ali sve je O.K. Ima još jedna caka kada se dešava pucketanje, a to je nepodešenost onog što sam naveo u temi o podešavanja XP2, kada je riječ da se sistem natjera da max. koristi RAM a ne virtuelnu memoriju. Ako se ima malo RAM-a i ovaj detalj nije podešen u registriju pa sistem intenzivno koristi virtualnu memoriju, onda slabiji računar zapinje ; najčešće kod real time-a. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Audio mixdown | "7" | Audio Produkcija - Tehnike | 32 | 08-06-2007 11:25 PM |
Export traka u Cubase-u? | HeatMan | Audio Software | 58 | 16-05-2007 12:29 AM |
Audio Mixdown | dr.Ru | Audio Software | 17 | 07-08-2006 11:31 AM |
Cubase export bug?? | Arthur | Audio Software | 17 | 03-02-2006 10:16 PM |