|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Pro Member
|
![]()
malena ti si manijak!
![]() ![]() ![]() ali ti hirurski mozes da rijesis to a on ne! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Member
|
![]()
Ima jedna epizoda soutparka gde Kartman vidi nesto toliko smesno da mu izgori osigurac za smeh.Mislim da se meni to upravo desilo i vise nista mi nece biti smesno do kraja zivota. Prvo ovaj Monti Pajton lik, a onda me Iva dokrajcila.
Estbam ako si stvaran, ako postojis u nasoj dimenziji smatraj da si upravo dobio svog najveceg obozavaoca, napravicu i kult ako treba i na hodocasce cu ici i zrtvu cu prineti. Iva imas od mene u svako doba piva kolko si teska
![]() |
#23 |
Pro Member
|
![]()
Od mene imas piva koliko si i prsata, tako da ces izgleda ti morati da castis
![]()
![]() |
#24 |
Pro Member
|
![]()
Kakav thread
![]()
![]() |
#25 |
Pro Member
|
![]()
Zivnuo forum jbt
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
MAO
|
![]()
jel ti bre nas zajebavaš?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Junior Member
|
![]()
Da se baram malo zatalasa na forumu.
![]() Pa ljudi, nisam „namerno“ uradio ni jednu celu pesmu. Tako i ne radi početnik, već izučava kako da dođe do najboljeg načina da pravi to što pravi, do najbolje produkcije. To je moja zaluđenost, i šta sad? Jeste smešno, super je. Mučim se što nemam ljubitelje iste muzike kao saradnike, što nemam komplet studio. I to iskreno kažem. Zar da se stidim? Pa sloboda je govora, valjda. I ludacima se ne može zabraniti da lupaju dok ne rade protiv drugih. Šta sam ja kome zasmetao što se ispovedam, nemam pojma. A to što se smejete, još bolje, i treba da bude smešno; takva beda u kojoj se nalazim i treba da bude za smeh, jer to nema nigde na svetu. ![]() Rekao sam za šesnaest taktova, kao za one u kojima je sve vrhunski što sam uradio, a gomilu drugih stvari nema potrebe da pokazujem osim za neke pojedinosti; dakle, tih šesnaest taktova sadrže produkciju, potpuno, i u njima se nalazi puna harmonija mnogih zvukova i melodija sve sa ritmom. Zato kažem da tih šesnaest taktova mogu razvući i mnogo duže, da stavim uvod, postepene ulaze; zvuk po zvuk, i to je to. Skromno, ali potpuno urađeno. I kako kažem, tu sam stao. Jer potpunu (baš potpunu) završnicu produkcije ne mogu da završim bez potrebnih monitora i studijskog prostora. Ali tome se nadam. Eto, nadam se. Smem li? Jeli smešno? ![]() Videćemo, pa šta bude. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pomozite mi imam problem..CUBASE SX3!! | stacato | Audio Software | 3 | 02-02-2009 07:41 AM |
imam jedan pitanje vezi powercore | saki | DSP forum | 4 | 14-06-2005 02:32 PM |
Imam problem sa gigastudijom 2.5 i 3 vec od pocetka! | samplemaniac | Computer Hardware | 4 | 02-01-2005 02:58 PM |