|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Member
|
![]()
Kupio sam je pre dve nedelje! Bilo ih je ostalo jos dosta na lageru! Evo oznake sa kutije: Proizvodjac: Mas Ht, zemlja uvoza i porekla: Kina, Uvoznik: Ewe comp.
Last edited by radsoul; 07-11-2008 at 03:27 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Junior Member
|
![]()
Meni je takodje potrebna jedna sa TI cipom. Vrteo sam telefone tih firmi firmica ali im se izgleda vise svidjaju VIA pa eto.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Pro Member
|
![]()
Nema je nigde .......ja sam peshke sve obishao!
Mozes naci kod Diviner-a clana foruma javi mu se na PM Takodje Grada27 clan foruma zna gde ima neka os 2500din te mozes pisati njemu... i javi dal si nashao pozzz |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Junior Member
|
![]()
Ma znam to jer sam procitao sve na netu vezano za ovo. Ljudi se ne odazivaju na PM. Ne mogu da verujem bre kakva zemlja strasna. U svakom slucaju "fala" na odgovoru.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Administrator
|
![]() Imas gore iznad radsoulov post koji govori gdje je kupljena FW karta sa TI chipom (tu kartu smo i mi kupili, pa se ispostavilo da jedan njen deo nije ispravan, ali je ona uspjesno radila sa vecinom audiointerfejsa u nasim testovima).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Junior Member
|
![]()
Realno, mislio sam na malo (ne preterano) kvalitetniju varijantu. Nisam brend-manijak (dobro mozda kod elektronike i jesam) ali Mass Ht? Realno to zvuci kao da proizvode majonez namenjen rotvajlerima.
Da li je uopste moguce da fw kontroler radi i da rade druge sprave (consumer) a recimo audio interface ne prepoznaje (pricam o via chipu)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Member
|
![]()
Doticnu FW kartu koristim vec par meseci bez ikakvih problema! Istina je da jedan njen deo (1394 net adapter ) ne radi, ali audio interfejs prepoznaje iz prve i naravno funkcionise ok!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Pro Member
|
![]()
meni tu kartu iz bit computers komp nije mogao da pokrene stalno mi pise device cannot start...
pa sam je vratio prodavcu poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Junior Member
|
![]()
Korenjak to ne mora da znaci da je kartica bila neispravna, vec moze da bude milion stvari (recimo nije dobro ubacena, nema dovoljno resursa etc.) ali i dalje pokusavam da nadjem bilo kakvu kartu sa TI cipom i svi se prodavci prave gluvi.
![]() Haha sad zovem Bit Cpus i razgovor ide ovako: a. dobar dan interesuje me imate li pci firewire kontrolere b. pretpostavljam sa texas instruments cipom a. (zbunjeno) istina, ali kako ste znali b. imali smo 12 kom. na stanju i svi su prodati. cena je bila 905 din i zvali su nas ljudi iz svih krajeva Srbije ali stvarno nemamo vise. Pokusali smo da nabavimo ali bezuspesno. SRBIJA! Last edited by The Mask AE; 27-02-2009 at 08:35 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koju FW kartu sa TI chipsetom uzeti i gde? | HeatMan | Computer Hardware | 14 | 22-06-2009 04:11 PM |
Emu 1212m, gde kupiti??? | Mitjovan | Computer Hardware | 3 | 13-02-2009 02:26 PM |
Gde kupiti?? | zeljo07 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 29-11-2007 02:43 PM |
Gde kupiti megafon? | dr.Ru | Razno | 9 | 02-11-2007 03:57 PM |